Tutorial: Zo krijg je de perfecte blow-out met glanzend en gezond haar

Geüpdatet op 13 oktober 2020 door ELLE Partner Foto’s: Felicia van Ham, video: Jon Verhoeft
Tutorial: Zo krijg je de perfecte blow-out met glanzend en gezond haarELLE x Philips

Een bad hair day kan je humeur wel eens verpesten. Gelukkig is er nu het Philips Prestige haarverzorgingsgamma met SenseIQ waardoor slechte kapsels voorgoed tot het verleden behoren. Influencer Camille Botten toont ons hoe je in een handomdraai glanzend en gezond haar krijgt met de Philips Prestige haardroger met SenseIQ-technologie.

Een haardos vol stralend gezonde lokken, wie droomt er niet van? Daarom creëerde Philips het gloednieuwe Prestige haarverzorgingsgamma met SenseIQ, een unieke innovatieve technologie die zich aanpast aan de individuele behoeften en de unieke conditie van ieders haar. Infrarood-sensoren meten in real-time de temperatuur van het haar en stemmen daarop de temperatuur van de luchtstroom af. Zo krijg je een gepersonaliseerde oplossing voor het drogen en stylen van je lokken, die niet alleen de efficiëntie van de styling verbetert, maar die ook glanzend en gezond haar garandeert. Het Philips Prestige gamma bestaat uit een haardroger en een stijltang met SenseIQ-technologie.

Hoe werkt de SenseIQ-technologie?

Deze uiterst innovatieve infraroodtechnologie analyseert, past zich aan, en verzorgt het haar tot in de puntjes: het controleert tijdens het drogen of stylen voortdurend de temperatuur van het haar in plaats van de luchtstroom. Dit zorgt voor een volledig persoonlijk beschermingsniveau. De intelligente microprocessor analyseert in real-time de door de sensor vastgelegde gegevens en past daarop automatisch de temperatuur aan. Deze detectie- en aanpassingstechnologie voorkomt oververhitting en beschermt zo het haar. 90% van het natuurlijke vochtgehalte van je haar wordt vastgehouden. Het resultaat: haar dat glanst en er gezond uitziet.

Tover in één twee drie je lokken om tot een glamoureus kapsel:

Stap 1: 

Was je haar en gebruik vervolgens een haarmousse voor meer volume die je over het haar verdeelt om het extra textuur te geven.

Stap 2: 

Neem de Philips Prestige haardroger met SenseIQ en plaats het speciaal ontworpen droogmondstuk op de haardroger voor een snel resultaat. Kies voor de stand ‘drogen’. De haardroger beschikt over twee snelheden en drie droogprogramma’s: 'zacht' voor extra verzorging, 'drogen' voor dagelijks gebruik en 'snel' voor een extra hitteboost. De SenseIQ-technologie is actief in de programma’s 'zacht' en 'drogen', voor een persoonlijke ervaring.

Stap 3: 

Vervang het droogmondstuk door het stylingmondstuk. Dit opzetstuk heeft een opening van 11 mm en concentreert daarmee de luchtstroom met een nauwkeurige styling als resultaat. Droog het haar verder met een ronde borstel.

Stap 4:

Voor de finishing touch neem je de Philips Prestige stijltang met SenseIQ. Stijl je haar voor een ultraglad resultaat of kies voor glamoureuze krullen. Ook hier zorgt de SenseIQ-technologie voor een volledig persoonlijke aanpak. De actieve digitale sensor meet tot 20.000 keer per styling de temperatuur van het haar en past de temperatuur voortdurend aan om de natuurlijke vochtbalans te behouden. Het resultaat? Gezonde, steile of gekrulde lokken met tot 70% vochtbehoud, en tot 93% behoud van de haarsterkte.

De nieuwe Philips Prestige haardroger en Philips Prestige stijltang met SenseIQ-technologie zijn vanaf september verkrijgbaar via de Philips webshop; elk aan de adviesprijs van 129,99 euro.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Philips. 
philips.be

Lees ook: