Katy Perry en Orlando Bloom verwelkomen hun eerste dochtertje

Gepubliceerd op 27 augustus 2020 door Lore Ginneberge
Katy Perry en Orlando Bloom verwelkomen hun eerste dochtertje Getty

Celebrity koppel extraordinaire Katy Perry en Orlando Bloom werden deze week trotse ouders van een babydochter. Alles over het kindje lees je hier.

Geen snoezige Instagrampost, maar een bericht aan UNICEF, waar zowel Katy als Orlando ambassadeur voor zijn, kondigde het blijde nieuws aan. Het koppel grijpt deze kans om aandacht te vestigen op minder fortuinlijke moeders en baby's wereldwijd. Zo zeggen ze dat 'we weten dat wij de gelukkigen zijn en niet iedereen een bevallingservaring kan hebben die zo vredig is als de onze. Gemeenschappen over de hele wereld kampen nog steeds met een tekort aan zorgpersoneel en elke elf seconden sterft een zwangere vrouw of pasgeborene, meestal door vermijdbare oorzaken. Sinds covid-19 lopen veel meer pasgeboren levens gevaar door een groter gebrek aan toegang tot water, zeep, vaccins en medicijnen die ziekten voorkomen. Als ouders van een pasgeborene breekt dit ons hart, omdat we ons nu meer dan ooit inleven in ouders die hiermee kampen.' Katy Perry en Orlando Bloom zetten hun woorden daarnaast ook om in daden, want openden gelijk een donatiepagina in naam van hun pasgeboren dochter.

Zo heet Katy Perry's dochtertje

Dat het een bijzondere naam moest worden stond in de sterren geschreven. En Katy delivered! De volledige naam van haar dochtertje luidt Daisy Dove Bloom, een - zacht uitgedrukt - heel erg florale naam die precies past bij Katy Perry's vrolijke persona. Het koppel poste een foto met het ieniemienie  handje van Daisy waarbij Katy een gelakte nagel met bloemmotief toont, kwestie van in thema te blijven.