We Love: Beyoncé draagt Belgische juwelen in nieuwe video

Gepubliceerd op 3 augustus 2020 door Lore Ginneberge
We Love: Beyoncé draagt Belgische juwelen in nieuwe videoInstagram @live_to_express

Afgelopen week dropte Queen B haar visual album Black is King op Disney+. Het muzikale spektakel werd een feest voor fashionista's want Beyoncé draagt talloze prachtige outfits... en Belgische juwelen!

Naast een prachtige stem een sexy dancemoves heeft Beyoncé een feilloos gevoel voor mode. De zangeres maakte er haar hele carrière al een punt van om kleine labels te steunen. Zo zette ze in de video's voor The Lion King Afrikaanse ontwerpers in de spotlight, en doet ze nu hetzelfde met juwelen van een klein label uit Antwerpen. Het gaat om het label LIVE-TO-EXPRESS van de 28-jarige Nadine Veldman.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LTE (@live__to__express) op

Ook voor Veldman zelf kwam dit als een verrassing, want de oprichtster van LIVE-TO-EXPRESS wist vooraf niet wanneer, waar en óf Beyoncé haar oorringen daadwerkelijk zou dragen. Het paar dat Beyoncé uitkoos voor de videoclip 'Already' heeft vintage vibes, en dat is geen toeval. LIVE-TO-EXPRESS draait namelijk volledig om originele ear candy uit de jaren zestig tot negentig die nooit eerder gebruikt werden. Het zijn stuk voor stuk pièces uniques die bovendien over de toonbank gaan voor minder dan €60. Dat lees je goed: ook sterren als Beyoncé houden van betaalbare - én duurzame - mode! Bekijk de oorbellen nog eens hier:

Hoewel hetzelfde paar sieraden scoren als Bey dus onmogelijk is, heeft LTE gelukkig nog meer moois in de aanbieding. Shoppen als Beyoncé was nog nooit zo makkelijk.

Live-to-express.com