Deze 4 sterren kiezen voor een dramatische kapselwissel

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Deze 4 sterren kiezen voor een dramatische kapselwisselInstagram @emrata

Sterren...ze veranderen even vaak van haarkleur als normale stervelingen van ondergoed. Ben jij nog mee met de kapselswissels in Hollywood? We zetten de meest dramatische veranderingen van Kim, Khloe en co op een rijtje.

Kim Kardashian kiest voor rood haar

Net nu we dachten dat Miss Kardashian-West alle mogelijke kleuren heeft uitgeprobeerd, verrast de ster vriend en vijand met een rood kapsel. En dan doelen we niet op oranje - zoals zusje Kylie eerder -  of bordeaux, maar werkelijk brandweerrood. Op z'n zachtst gezegd een hele verrassing, maar daar doet Kim het vast voor. De man achter deze coupe is niemand minder dan Chris Appleton, Kims vaste haarstylist die onder andere ook Jennifer Lopez' prachtige haardos onder handen neemt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Appleton (@chrisappleton1) op

Kim Kardashian liet haar nieuwe haarkleur stylen in een opsteekkapsel met hevige nineties Ginger Spice-vibes.

Emily Ratajkowski gaat blond

EmRata waagt zich na 29 jaar als brunette eindelijk aan blonde lokken. Naar eigen zeggen wilde de ster al een tijdje switchen naar een lichtere coupe, maar durfde ze de stap nooit echt zetten. Nu dus toch, met behulp van Kerastase, het haarverzorgingsmerk waar Emily niet toevallig het gezicht van is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

En hoewel Emily's lange bruine lokken zo typerend waren voor de Amerikaanse beauty, zijn we nu al helemaal weg van haar blonde look.

Khloe Kardashian is opnieuw brunette

Kapselwissels zijn de normaalste zaak ter wereld ten huize Kardashian. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ook Khloe voor een andere haarkleur kiest na de quarantaineperiode. Speciaal voor haar 36ste verjaardag switcht de ster van blond naar bruin. Hoewel de jongste Kardashian-zus van nature brunette is, werden haar blond gekleurde lokken haar handelsmerk de afgelopen jaren. Voorlopig dus niet meer, al weten we nooit zeker met deze familie...

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Bella Hadid geeft zichzelf een pony

Ze is vast niet de enige die voor kapper speelde tijdens de lockdownperiode, maar voor een beroemd topmodel is het toch een gewaagde move. Bella Hadid heeft nu al enkele weken deze zelfgeknipte pony, en we moeten toegeven: ze kan er wat van. Het model kiest tegenwoordig voor lichtere lokken die dicht aanleunen bij haar natuurlijke haarkleur. Dat in combinatie met de froufrou en de schouderlange coupe zorgt voor een look met seventies allures.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid) op