Jouw 5 must-haves voor deze zomer

Gepubliceerd op 2 juli 2020 door ELLE Partner
Jouw 5 must-haves voor deze zomer

Is jouw kleerkast klaar voor de zomer? Wij gingen op zoek naar dé trends voor 2020 en zochten uit welke stukken absoluut niet in jouw garderobe mogen ontbreken. Laat die zomerse temperaturen maar komen!

1. Kleedjes bij de vleet

Niets comfortabeler dan een zomers kleedje wanneer de temperaturen de hoogte in gaan. Om overdag samen met je vriendinnen op stap te gaan of voor een barbecue op een zwoele zomeravond, kleedjes heb je nooit genoeg! Ga je een dagje naar zee? Kies dan voor comfy en stijlvol met wijd vallende strandjurkjes of een handige tuniekjurk. Fleurige prints en kant zijn deze zomer een must. Leuk meegenomen: we zien in de collecties vooral pastelkleuren en wit. Zo komt jouw bruine kleurtje extra mooi uit!

1/

2. Let the sunshine in

Hoe je weet dat de zomer in het land is? Als je zonnebril opnieuw zijn vaste stek heeft in je handtas. En aangezien je die zonnebril bijna dagelijks gebruikt, kan je elk jaar wel een nieuw exemplaar gebruiken. Of twee. Vierkante en oversized zonnebrillen zetten dit jaar de toon. Gucci, Dior, Ray-Ban … Allemaal spelen ze er met hun geometrische monturen gretig op in. Of hoe je van een functioneel item een modieus accessoire maakt!

2/

3. Waterpret

Water en zomer, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus konden we de nieuwe badpak en bikini trends niet links laten liggen. Dit jaar zien we bij de bikini’s opnieuw heel wat standaard modellen terugkeren, zoals de triangel en bandeau bikinitop, twee klassiekers waarmee je blijft scoren. Met een leuke animal print, een fel kleurtje of een strikdetail in de top geef je ze een eigen twist. Daarnaast is het badpak helemaal terug van weggeweest. Kies voor een sexy cut-out badpak met diepe rug of een eenvoudig model met rits vooraan, en je steelt ongetwijfeld de show op het strand. Je zoektocht naar de perfecte swimwear kan starten!

3/

4. Van kop tot teen

Shoes are a girl’s best friend. Ook in 2020 zijn witte sneakers een absolute must in je schoenenkast. Glitterdetails of een opvallend accentkleurtje zorgen voor dat tikkeltje extra. Ben je op zoek naar een nieuw paar sandalen of slippers? De collecties voor deze zomer gaan helemaal “back to earth”. Natuurlijke kleuren zoals cognac en camel worden gecombineerd met zachte materialen zoals suède of leer. Voor een sobere en toch ultravrouwelijke look.

4/

5. De details maken het verschil

Klaar voor de finishing touch? Wil je een zomerse look tot in de puntjes? Van klassiek tot sportief, een horloge is een onmisbaar accessoire en geeft je outfit extra uitstraling. Deze zomer keren terug naar de 70’s, met horloges in (rosé)goud – het kleur van de zon. Voeg daar nog een zomers parfum aan toe, met de heerlijke geur van bloemen zoals jasmijn of een zoete vanille toets, en je bent helemaal in hogere sferen.

Lees ook: 

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met deBijenkorf.
www.debijenkorf.be