50 musthaves voor een zwoele zomer

Geüpdatet op 28 mei 2020 door ELLE Partner
50 musthaves voor een zwoele zomer

Kan jouw garderobe een update gebruiken voor de zomer officieel van start gaat? Ontdek onze favoriete items voor de perfecte staycation. En psst… shop onze musthaves nu aan -20% korting op deBijenkorf.be.

1. In één stuk

Zonne- of pootje baden? Deze gestroomlijnde badpakken voor hete zomerdagen vonden alvast de weg naar ons hart. ’s Avonds draag je je badpak als body, met een wijde broek of een satijnen rok.

2. Eenie meenie bikini

Felle kleuren, romantische prints of minimalistisch zwart? Wij hebben alvast evenveel bikini's als moods. Vervelende tan lines vermijden? Dan is vaak genoeg afwisselen de boodschap.

3. Hips don’ lie

Een heuptasje is niet alleen hip maar ook enorm handig. Wie zegt dat mode niet praktisch kan zijn? Chic, casual of sportief, wij zochten de leukste heuptasjes uit voor elke outfit.

4. Crop top mania

Crop tops zijn ook deze zomer weer helemaal hot & happening. Onze favoriet? Het denim korset van Ganni. Voor een all denim look waar zelfs Britney jaloers op zou zijn!

5. Franse chic

Niets belichaamt de moeiteloze Franse chic meer dan een paar tijdloze espadrilles. Ga voor een plat paar onder je favoriete mom jeans of voor de versie met hak onder een zomers jurkje met bloemenprint.

6. Strappy sandalen

Deze zomer is er één gouden regel: hoe meer straps aan je sandalen, hoe beter. Bind je straps niet alleen rond je enkel maar ook rond je broek voor een street style look, recht uit fashion week geplukt.

7. Peek-a-boo

We zagen het op de catwalk bij Jacquemus, Ann Demeulememeester en Mugler: transparante stoffen zijn wat de klok slaat. En onder een doorzichtige top hoort mooie, delicate lingerie, met of zonder kanten details.

8. Bralettes everywhere

Hou je niet van voorgevormde bh’s maar wil je ook niet moeten inboeten aan comfort? Dan is de bralette jouw beste vriend. Romantisch, sexy of sporty chic? Jij kiest!

9. Een slippertje maken

Als er één accessoire zomer schreeuwt dan zijn het slippers wel. En nee, je hoeft niet naar het strand te gaan om je favoriete paar aan te trekken. Ook in je home office zijn slippers de ideale dress code!

10. That seventies show

De seventies zijn helemaal terug! Wij zwichten deze zomer voor retro zonnebrillen met opvallende monturen. Oversized of net niet.

Lees ook: 

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met deBijenkorf.
www.debijenkorf.be