In de handtas van … Joy Anna Thielemans

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
In de handtas van … Joy Anna Thielemans

coljoy

Elke week werpt ELLE.be een blik in de handtas van een mode-insider. Deze week duiken we in de handtas van Joy Anna Thielemans. Met welke spulletjes komt de jonge actrice de week door? Ontdek het hier!

Joy Anna Thielemans (21) is talk of the town. Of het nu om haar personage in Thuis gaat, haar Miranda Kerr jurk tijdens Nacht van de Vlaamse Televisiesterren, haar presenteerwerk in Lust for Life of haar project Antwerpen for Life - haar naam hangt aan ieders lippen. Joy zit duidelijk niet stil en je hebt nog lang niet het laatste van haar gehoord. Welke handtas draagt deze Miss Multitask en zonder welke spulletjes verlaat ze het huis nooit? Klik verder om het te ontdekken:

_MG_8738-53

_MG_8742-57

1/
"Deze handtas is van Geraldine Hendrickx, een ontwerpster uit Antwerpen. Het was absoluut liefde op het eerste gezicht en ik sleur de tas overal mee. Ik vind het belangrijk om jonge designers te steunen en een duwtje in de rug te geven."

joyzoom

"Omdat ik voor mijn job vaak van hot naar her moet crossen, heb ik altijd erg veel bij. En dit is nog maar mijn 'basistas'. Als ik naar de set moet, heb ik ook altijd een extra tas met kleren bij."

_MG_8691-25

2/

"Bij wijze van ochtendritueel start ik mijn dag met een glas water met vers limoensap: gezond en verfrissend. Om zeker te zijn van mijn 'ontbijt' zorg ik ervoor dat ik zelf altijd limoenen op zak heb."

_MG_8697-28

"Waar ik ga, gaat mijn iPad. Momenteel werk ik aan een schrijfproject dus wil ik op elk moment van de dag kunnen schrijven. Wat het precies wordt, kom je binnenkort te weten!"

3/

"Ik hou ervan om lijstjes te schrijven. Van boodschappenlijstjes tot to-do-lijstjes, tot bucket lists. Alles giet ik in een lijstje. Ik kan dus niet zonder mijn Moleskine (notitieboekje) en vulpen. Ik heb ondertussen tientallen boekjes liggen thuis, vol gedachtenkronkels. Mooie herinneringen voor later."

_MG_8719-45

"Post-its heb ik altijd bij: erg handig om vrienden te verrassen!"

_MG_8722-48

4/

_MG_8671-17

_MG_8700-30

"Mensen vergeten vaak dat je naast je huid ook je ogen moeten beschermen tegen zonlicht. Ik investeer dus graag in een degelijke zonnebril. Deze komt uit de collectie van Tim Van Steenbergen voor Theo van vorige zomer, echt een prachtige collectie. De bril heeft een retro kantje en is erg tijdloos."

zoomport

"Mijn portefeuille heb ik bij COS gekocht. Daar shop ik graag voor basics. De beschermengel heb ik onlangs van mijn mama gekregen en gaat overal met mij mee."

5/

_MG_8727-49

"Ik heb altijd een make-up-tasje met basicproducten bij, just in case. Daar zitten onder andere een mineraalpoeder van MAC en de Black Volcanic Minerals Mascara van Korres bij. Als ik van de set kom en ik moet nog uit, doe ik de make-up er liever af en breng ik die zelf opnieuw aan met mijn eigen producten. Sommige visagisten hebben dat niet graag maar tv-make-up is nu eenmaal veel zwaarder dan gewone make-up. Ik durf gerust de straat naturel op, maar als ik de tijd vind, kan ik ervan genieten om mezelf op te maken. Ondertussen heb ik al enorm veel tips geleerd van de vele visagisten met wie ik al gewerkt heb."

_MG_8706-35

"Ik ben verslaafd aan lipstick. Chanel Rouge Coco Camélia is een van mijn topfavorieten en heeft al jaren een vast plaatsje in mijn make-up-tas. Vooraleer ik mijn lippenstift aanbreng, smeer ik eerst een laagje lip conditioner van MAC om mijn lippen te hydrateren. Zijn mijn lippen er echt slecht aan toe, dan grijp ik naar de Wild Rose lippenbalsem van Korres: mijn redder in nood."

_MG_8711-39

 

(Tekst stagiaire Natalia Tjurina, beeld stagiaire Roxanne Bauwens)