Must see: 5 series op Netflix om nu te bingewatchen

Gepubliceerd op 18 maart 2020 door ELLE België
Must see: 5 series op Netflix om nu te bingewatchen© Netflix

Zit je ook thuis op de bank? Of misschien wil je je gedachten even verzetten na al dat nieuws over het coronavirus? Deze spannende series op Netflix verzachten de quarantaine-periode.

I am not okay with this

Een serie van de makers van Stranger Things én The End of the F***ing World? Say no more! Het verhaal gaat over de tiener Sydney. Naast de normale problemen waar jongeren mee te maken krijgen, denk middelbare school -drama, ontdekt ze haar superkrachten. Sydney moet leren omgaan met deze buitengewone krachten.

Gentefied

Wanneer de buurt wordt overgenomen door rijke investeerders, probeert de familie Morales het tacorestaurant van hun grootvader te redden. Ze moeten daarvoor hun verschillen aan de kant zetten en proberen samen te werken. Maar hun eigen drukke levens staan ondertussen ook niet stil...

Supergirl

Het verhaal van Superman kennen we wel. Zijn nichtje Supergirl werd oorspronkelijk naar de Aarde gestuurd om hem te beschermen. Met vier seizoenen en een grote lading girlpower, kun je deze serie meteen gaan bingen.

Feel Good

Stand-upcomedian Mae leert na een van haar shows een vrouw kennen. Ze vallen meteen voor elkaar en komen in een snelle, maar passionele relatie. Alleen staat er een ding in de weg van hun relatie: Mae's verslaving aan drank en drugs.

Elite

Onlangs kwam het derde seizoen uit van deze populaire Spaanse serie. Drie gewone leerlingen krijgen een beurs voor de meest exclusieve middelbare school van het land. Ze blijken niet meteen geliefd op school, maar slagen er toch in om vrienden te maken. Maar dat alles verandert wanneer er een moord plaatsvindt op school...

Op zoek naar wat lekkers voor bij je serie? Kijk hier welke restaurants aan huis leveren. Werk je tijdelijk thuis? Lees dan onze tips voor een productief kantoor in eigen huis.

(Stagiaire Tori Machiels)