Win 5 waardebonnen t.w.v. 75 euro voor Ring Shopping Kortrijk!

Geüpdatet op 12 maart 2020 door ELLE Partner

Vandaag is het lentefeest voor de lezeressen van Elle: we geven maar liefst 5 waardebonnen t.w.v. 75 euro weg voor Ring Shopping in Kortrijk!

Ring Shopping? Dat zijn meer dan 90 winkels en restaurants voor de hele familie onder één dak, elke dag behalve zondag open van 10u tot 19u (en op vrijdag zelfs tot 19u30). Alles wat je nodig hebt voor jong en oud, maar dan in een gezellig en vlot bereikbaar shoppingcenter met meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Kleding, interieur, parfumerie, multimedia en telecom of een heerlijke lunch of dessert: bij Ring Shopping haal je gegarandeerd ontspannen je hartje op. Ben je geïnteresseerd in gezondheid en healthy foods? Ga dan zeker eens een kijkje nemen van 7 maart tot 21 maart. Tijdens het Fit & Fabulous event worden er tal van workshops en doe-activiteiten georganiseerd om je helemaal klaar te stomen voor de lente en zomer.

Ga je graag eens langs op kosten van Elle? Dat kan! Neem hieronder deel aan de wedstrijd om kans te maken op een van de 5 waardebonnen t.w.v. 75 euro. Gewonnen? Top! Met je waardebon kan je terecht in alle winkels van dit gezellige shoppingcenter in Kortrijk.

Succes, en tot in Ring Shopping!