Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 24 februari tot 1 maart

Gepubliceerd op 24 februari 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 24 februari tot 1 maart

Een hartstochtelijke week voor Weegschaal en Waterman, een periode van professioneel succes voor Ram... En dan is er nog Mercurius die in Retrograde gaat... Wat gebeurt er deze week voor jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 24 tot 1 maart 2020.
aries ram horoscoop astrologie 2020 symbool

Ram: 21 maart tot 20 april

De komst van de planeet van de actie in jouw sociale en professionele leven geeft een welkome stimulans om de week op de juiste manier te beginnen. Een duwtje in de rug van Mars en je schiet uit de startblokken! Je pakt de zaken aan met een verrassende wilskracht. Maak je dus voorlopig geen zorgen, want jouw warmte en doorzettingsvermogen leveren je enkel goede dingen op. Er is echter één voorwaarde: val niet in panne nog voor je de finish bereikt. Kies met andere woorden een haalbaar werktempo.

stier taurus sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Stier: 21 april tot 20 mei

Met de energie van de Zon, de scherpzinnigheid van Mercurius, het geluk van Jupiter en het uithoudingsvermogen van Saturnus, bundelen de planeten zich om je volledig te steunen. Stroop je mouwen op en zet je talenten in om andermans goodwill te bereiken, net als concrete resultaten. Uiteindelijk draait alles precies uit zoals jij het wilt, heb nog heel even geduld. Zelfs Venus heeft haar oog op jou laten vallen:  vluchtige hartstocht of een grote portie liefde, de keuze is aan jou...

gemini tweeling horoscoop astrologie 2020 symbool

Tweeling: 21 mei tot 21 juni

Toen president J.F. Kennedy (Tweelingen, 29 mei) zijn beroemde 'Ich bin ein Berliner'-toespraak hield in Berlijn op 26 juni 1963, vertaalde de menigte dat plagerig naar "ik ben een worst". Wist die arme president veel dat 'Berliner' een bijnaam was voor deze Duitse specialiteit... Waarom deze anekdote? Net zoals 57 jaar geleden, komt Mercurius in het teken van Tweeling op dezelfde manier. Wees dus voorzichtig met wat je zegt, je wilt niet fout begrepen worden...

kreeft cancer horoscoop astrologie 2020 symbool

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Uranus brengt creatieve inspiratie die je dat kleine beetje voorsprong geeft, of dat originele idee waarmee je iedereen van z'n sokken blaast. Zet je twijfels en bescheidenheid aan de kant en pluk de vruchten van jouw gevoeligheid en creativiteit. Je romantische en relationele finesse bezorgt je heerlijke momenten met gelijkgestemde zielen. Aan de andere kant moet je je beter organiseren. Verlies je prioriteiten niet uit het oog!

leo leeuw sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je houdt de teugels van je sociale en professionele leven stevig in handen, maar deze week zou het verstandig zijn om wat luchtigheid of fantasie in je aanpak te stoppen. Verander je perspectief, lucht je hart en ziel. Laat je verleiden door wat buiten de platgetreden paden ligt. Een sprankeltje verbeelding in je geoliede dagelijkse leven zal een verademing zijn.

virgo maagd sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Je krijgt één van de mooiste sterrenhemels deze week die je toelaten om je zin te doen, wat wil je nog meer? Je bezit een zekere flexibiliteit, maar bent tegelijk kalm en vastberaden, de ideale formule om je zaakjes op orde te krijgen. Jouw conclusies kloppen en de boodschap zal des te beter overkomen omdat je vooral de goede kanten benadrukt. Jupiter (geluk en optimisme) verwent je met zijn positieve vibes. Ga ervoor!

libra weegschaal sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Tussen Saturnus en Venus is de keuze snel gemaakt. De eerste zet je aan tot strengheid en behoedt je voor impulsieve beslissingen. De tweede nodigt je uit om je hart en je verlangens te laten spreken met een dosis charme die je onmogelijk kan weerstaan. Met Venus is alles net dat tikkeltje zachter, gracieuzer en warmer. Je hart roept, beste Weegschaal, wees attent voor je gevoelens en laat de liefde binnen.

schorpioen scorpio sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Het is tijd om vertrouwen te hebben in jezelf en verder te gaan. Weg met oude problemen en herinneringen. Maak je hoofd leeg zodat je duidelijker kunt zien en je weg kunt vinden. Veel planeten in jouw relationele leven stimuleren de behoefte om te communiceren. Deel jouw inspirerende visie, de indrukwekkende ideeën die zich verzamelden in dat hoofd van jou. Jouw omgeving staat er deze week open voor.

sagittarius boogschutter sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Jouw aanwezigheid wordt bijzonder sterk opgemerkt. Je gaat door een periode van charme en geluk die je in alle facetten van je leven kan gebruiken. Cultiveer die communicatieve warmte en plagerige humor waar je van houdt. Je weet dat je overal om kunt lachen, maar niet met iedereen. Het is aan jou om intieme momenten te creëren met de juiste personen. Net waar je van houdt!

steenbok horoscoop astrologie 2020 symbool

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De planeten staan te popelen om samen met jou prachtige dingen te bereiken. Je krijgt van hen concentratie, creativiteit, wilskracht... Kortom, een recept voor succes! Voeg een beetje humor en luchtigheid toe aan je charmante kant om de boodschap over te brengen. Verwacht geen wonderen van een omgeving die jouw efficiëntie en doorzettingsvermogen bezit.

aquarius waterman horoscoop astrologie 2020 symbool

Waterman: 20 januari tot 19 februari

"Het is niet geld of roem dat ons het gelukkigst maakt, maar de kwaliteit van de relaties die we met anderen hebben",  aldus Harvard. Deze boodschap komt op het juiste moment. De planeten die in jouw teken komen te staan luiden een harmonieuze manier van leven in, een ideale tijd om te communiceren en boodschappen over te brengen. Een liefdevolle vriendschap staat weer in de schijnwerpers! Open je chakra's laat alle goede energie vrij.

vissen pisces sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De dans van de planeten schudt je gewoontes door elkaar en haalt je uit je comfortzone, je zekerheden wankelen maar er ontstaan nieuwe perspectieven. Je voelt de drang om voor anderen te zorgen en jezelf nuttig te maken. Sommigen komen je leven binnen, terwijl anderen vertrekken. Focus op degenen die echt van je houden. Laat je emoties spreken, zonder filter.