5 beautymerken die je absoluut moet kennen

Geüpdatet op 24 februari 2020 door ELLE België
5 beautymerken die je absoluut moet kennenFoto: Instagram @limecrimemakeup

Nood aan iets nieuws in je make-upcollectie? Kijk dan zeker eens naar deze vijf must-see beautymerken.

Lime Crime

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LIME CRIME (@limecrimemakeup) op


Sprakly oogleden, volle wenkbrauwen of zacht gekleurde lippen. Daar denken wij meteen aan wanneer we Lime Crime horen. Het merk staat bekend om zijn opvallende kleuren en unicorn-inspired glitters. Probeer zeker eens de 'Venus'-paletten voor oogschaduw die moeiteloos blend of de 'Hi-Lite' voor een prachtige glow op je huid. Het is trouwens ook een van de nieuwste beautymerken bij Douglas.

shopping, beautymerken
Venus XL II, Lime Crime, €59,99

Shop hier

Beauty Bakerie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beauty Bakerie (@beautybakeriemakeup) op


Deze make-up geïnspireerd op zoete lekkernijen doet je vast en zeker watertanden. Denk maar aan het 'Flour Setting Powder' of de 'Cotton Candy Champagne' highlighters. In het gamma van Beauty Bakerie vind je dan ook alles voor een complete look. Wie vaak on-the-go is, moet zeker eens de 'Lip Whip' proberen. Deze waterproof lippenstift blijft de hele dag zitten.

shopping, beautymerken
Lip Whip, Beauty Bakerie, €22,30

 

Shop hier

Ace Beaute

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ace Beautè (@acebeaute) op


Als je houdt van kleur, dan is dit beautymerk zeker iets voor jou. De oogschaduw paletten van Ace Beaute zijn zo kleurrijk, dat je er gewoon niet kan langs kijken. Het 'Blossom Passion'-palette is perfect voor wie een dromerige, roze look wil. Met het 'Paradise Fallen'-palette, vol met diepe tinten paars, creëer je dan weer een sexy, mysterieuze look. Liever oogschaduw in alle kleuren van de regenboog? Ga dan voor de 'Slice of Paradise'-palette.

shopping, beauty
Blossom Passion, Ace Beaute, €33

Shop hier

Beauty Bay

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BEAUTY BAY (@beautybaycom) op


De webshop waar we normaal onze favoriete beautymerken kopen, heeft ook zijn eigen cosmeticalijn. Hun oogschaduw paletten bestaan uit maar liefst 42 kleuren en hebben bovendien een zacht prijsje. Ook de twaalfdelige brush sets haal je voor een kleine som in huis. Perfect dus voor wie zijn make-upcollectie nog aan het uitbreiden is.

shopping, beauty
Liquid Crystal Eyeshadow, Beauty Bay, €7

Shop hier

wet n wild

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door wet n wild beauty (@wetnwildbeauty) op


Het budgetvriendelijke wet n wild heeft voor iedereen iets en is dus zeker een beautymerk om in de gaten te houden. Een van hun bekendste producten is de 'Photo Focus'-foundation. Deze full coverage foundation verbergt imperfecties, maar geeft nog altijd een natuurlijke look. Wil je een intense highlight? Ga dan voor de 'MegaGlo'-poeders.

shopping, beauty
Photo Focus Foundation, wet n wild, €6,95

Shop hier

(Stagiaire Tori Machiels)