Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 17 tot 23 februari

Gepubliceerd op 17 februari 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 17 tot 23 februari

Een week vol grootse ideeën voor Vissen, een fantastische periode voor Schorpioen... En dan is er nog Mercurius die in Retrograde gaat... Wat gebeurt er deze week voor jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 17 tot 23 februari 2020.
aries ram horoscoop astrologie 2020 symbool

Ram: 21 maart tot 20 april

Jij loopt de hele week rond met een stralende glimlach dankzij de aanwezigheid van Venus. Je toont je van je charmante kant en bent ronduit onweerstaanbaar voor al wie je volledige aandacht krijgt. Als je van plan was om actie te ondernemen op vlak van relaties, is er werkelijk geen betere context. Ga ervoor!

stier taurus sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Stier: 21 april tot 20 mei

Toen de filosoof Immanuel Kant, geboren onder het teken van de stier (22 april 1724), zijn benadering van het transcendentale idealisme vastlegde, profiteerde ook hij van de prachtige invloed van Uranus. Deze planeet stimuleert creativiteit en maakt dat je makkelijk van perspectief kan veranderen, zo krijg je een goed en juist overzicht. Dit is precies wat je deze week moet doen: luister naar ieders wensen en creëer een dynamiek die mensen samenbrengt.

gemini tweeling horoscoop astrologie 2020 symbool

Tweeling: 21 mei tot 21 juni

Venus manifesteert zich deze week in jouw sociale en professionele leven. Wat is de impact daarvan? Meer flexibiliteit, plezier en vooral meer geluk. Door vriendelijk te zijn trek je de welwillendheid van je omgeving aan. Venus heeft ook een ondeugende, brutale kracht die toont hoe je alles wat je wil met een glimlach kan krijgen. Pak alles wat met je hart te maken heeft dus niet te zacht aan, maar haal het uiterste uit de kan.

kreeft cancer horoscoop astrologie 2020 symbool

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Vanaf woensdag zal de zon jou opnieuw zijn volledige steun geven. Je vindt de overtuiging en het doorzettingsvermogen om belangrijke projecten aan te pakken die je al (te lang) voor je uit hebt geschoven. Grijp de kansen en begin opnieuw, laat je inspanning niet verslappen, ga verder in dezelfde richting, aan dezelfde snelheid en je zal snel overtuigende resultaten oogsten.

leo leeuw sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Leo: 23 juli tot 22 augustus

De planeten beloven je deze week uit te dagen om precies datgene af te maken waar je van houdt. Maar laat je niet meeslepen, doe het rustig aan, neem pauzes zodat je je kunt ontspannen, want met het juiste ritme zal je nog effectiever te werk kunnen gaan. En wacht niet tot het laatste moment om er in te komen, het gaat om het vinden van de juiste balans.

virgo maagd sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Het gaat goed, heel goed zelfs voor maagden die met een blij hart en een glimlach op hun gezicht gaan werken. Maar met je ogen dicht zal het niet lukken, want er is werk aan de winkel! Je hebt alle troeven in handen om hindernissen te overwinnen, zeker de obstakels die je al van mijlenver ziet aankomen. Een beetje vertrouwen in jezelf en het komt wel goed met jou, zoals altijd.

libra weegschaal sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De planeten moedigen je niet al te veel aan, maar nodigen je uit om trage vorderingen te maken op je eigen tempo. Ze vragen om met geduld en doorzettingsvermogen verder te gaan op jouw weg om stap voor stap vooruitgang te boeken. Je zou ook kunnen rekenen op een meer gemotiveerde partner die de weg vrijmaakt, je bent immers een uitstekende teamplayer.

schorpioen scorpio sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Laten we meteen ter zake komen: de planeten zijn helemaal van jou! Welke dan? De zon zal je levenslust stimuleren, Mercurius zal je gevoel voor contact en zakenleven verfijnen, Mars zal je onuitputtelijke energie brengen, Jupiter zal je dat extra duwtje geven, Saturnus zal je langetermijndoelstellingen structureren en tenslotte zal Pluto, je hoofdplaneet, je innerlijke motivaties stimuleren. Simpel gezegd: een droomscenario.

sagittarius boogschutter sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Wees niet verbaasd als er deze week wat onweersbuien op je pad komen. Je bent dan afhankelijk van een persoon of van een omgeving. Verwacht ook een paar vlagen van ongeduld, en je zult moeten werken aan je windkracht zodat je geen impulsieve stappen zet. Als je jouw koers goed berekenen krijg je  de wind in de rug. Pak het rustig aan, je hebt geen haast.

steenbok horoscoop astrologie 2020 symbool

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Al ben je misschien niet zelfverzekerd genoeg en of geloof je er niet in, objectief gezien zou het met de sterren van deze week een schande zijn om zulke grote kansen te te laten liggen. Mars, de rode planeet, die zowel wilskracht als inspanning belichaamt, brengt u een bezoekje dat niet zonder gevolg blijft. Dit is dus echt een goed moment om de handen uit de mouwen te steken.

aquarius waterman horoscoop astrologie 2020 symbool

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De planeten bieden je een uitweg. Het is tijd om je te bevrijden van overdaad, om afstand te nemen van slechte gewoontes en van zij die blijven binnendringen in je leven, maar niets positiefs brengen. Je hebt nood aan een grote adempauze. Om je hart en ziel te verluchten met nieuwe ideeën en gezichten, zal je energie putten uit het verlangen om opnieuw te beginnen.

vissen pisces sterrenbeeld horoscoop astrologie 2020 symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Toen Albert Einstein (geboren onder Vissen op 14 maart 1879) in 1915 zijn relativiteitstheorie publiceerde, had ook hij bezoek van Mercurius aan zijn geboortehemel, net als jij deze week. Natuurlijk weten we sindsdien dat alles relatief is, maar omdat jouw creatieve inspiratie op het hoogtepunt van haar krachten is, kan ook jij enkele mooie en lumineuze ideeën naar buiten brengen...