WIN EEN BEAUTYCASE BOORDEVOL PRODUCTEN TER WAARDE VAN € 599

Gepubliceerd op 18 december 2019 door ELLE Partner
WIN EEN BEAUTYCASE BOORDEVOL PRODUCTEN TER WAARDE VAN € 599

Droom je van wat welverdiende me-time? iU geeft je 32 redenen om er meteen werk van te maken!

Nog niet zo lang geleden stapte iU (spreek uit als «you») uit de MultiPharma groep om als merk haar eigen weg te gaan en zich meer te richten op cosmetische, dieet- en lichaamsverzorgingsproducten. Het beste van twee werelden eindelijk verenigd: een specialist in beauty met ervaring in de farmaceutische en parafarmaceutische sector!

In totaal heeft iU zo’n 700 merken in haar assortiment. Je vindt dus ongetwijfeld het product dat perfect bij je past. En weet je echt niet wat gekozen, dan kan je terecht bij een van de 150 verkoopsadviseurs met een opleiding in beauty, dieetleer, cosmetiek en farmacie. Een extra troef van iU is dat het merk voluit inzet op natuurlijke merken, «clean» en bio, waaronder Algologie, Même, Make Senz, Bélice…

Hou je vast, want het beste nieuws moet nog komen! iU lanceerde onlangs een wedstrijd waarbij je kans maakt op een stijlvolle BEAUTYCASE, gevuld met 32 beauty must-haves. Zo vind je er een 100% recycleerbare tandenborstel (The Humble Co.), een herstellende shampoo voor dof haar (Secrets de Provence), een douchegel met biohoning (Bee Nature), een dagcrème met rozenextract (Dr.Hauschka), een eau de cologne Tradition Verveine Yuzu (Berdoues), een ontschminkingsbalsem voor de huid en de ogen (Make Senz)… En nog 26 andere producten!

Geen tijd te verliezen, want de wedstrijd loopt nog tot 24 december 2019! Doe mee en maak kans op deze luxe beautycase met een totale waarde van maar liefst € 599,09.

  1. Ga naar de post Jeu Beauty Case iU, 32 Essentiels à Gagner! op Facebook of Instagram
  2. Volg iU
  3. Like de post Jeu Beauty Case iU, 32 Essentiels à Gagner!
  4. Tag in de reactie één of twee vriendinnen
  5. Deel de post Jeu Beauty Case iU, 32 Essentiels à Gagner! en vermeld @iushopsbe op Facebook of @iu.shops op Instagram met de hashtags #iuplaybeautycase #iuwinbeautycase.

En dat is nog niet alles! Er zijn nog twee wedstrijden in de 20 iU winkels over heel België. Spring dus zeker eens binnen, het loont de moeite. Wat worden we verwend!

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met iU.
www.iu.be