Dit is de meest extravagante juwelen collab van het moment

Gepubliceerd op 21 december 2019 door Laura Stynen
Dit is de meest extravagante juwelen collab van het moment

Op de valreep onze favoriete collab van het jaar: de extravagante juwelen van Ana Khouri in samenwerking met het minimalistische luxelabel The Row.

Als je weet dat Ana Khouri het eerste en enige juwelenlabel is dat de Olsen-zusjes in hun boetieks toelaten, weet je dat dit niet zomaar een label is. Tot nu toe verkocht The Row enkel een exclusieve selectie vintage juwelen. Waarom maakt de Amerikaanse tweeling dan opeens een uitzondering?

Over Ana Khouri

De naam Ana Khouri doet misschien niet meteen een belletje rinkelen. Toch is de kans groot dat je haar creaties al gespot hebt bij Michelle Obama of Lady Gaga. De Braziliaanse ontwerpster heeft een achtergrond in beeldhouwkunst, wat zorgt voor architecturale juwelencreaties die elegant rond het lichaam passen. Ze werkt uitsluitend met duurzaam ontmijnde edelstenen en materialen van ethische afkomst.

Afgelopen zomer toonde ontwerpster Ana Khouri haar creaties in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs. Toevallig was ook Mary-Kate Olsen in de Franse hoofdstad rond die periode. Ze was onder de indruk van de ontwerpen en dus ontmoetten de ontwerpsters elkaar in het Ritz. Wat begon als een personal shopping afspraak, mondde uit in een samenwerking.

Statement juwelen

Sinds kort verkopen de boetieks van The Row naast vintage juwelen ook enkele stuks uit de collectie van Ana Khouri. Daarnaast ontwierpen ze samen enkele stuks.

De collab bevat een ring, oorringen en een chunky earcuf. De juwelen zijn gemaakt uit fair trade 18 karaat witgoud en bezaaid met smaragden. De ring alleen al bevat zo'n 560 groene edelsteentjes. Het prijskaartje? Daar zullen we het bewust niet over hebben...

ana khouri juwelen olsen twins the row fashion

ana khouri juwelen olsen twins the row fashion

ana khouri juwelen olsen twins the row fashion
De juwelen zijn uitsluitend verkrijgbaar in de boetieks van The Row in LA en New York.