Advertisement

Snacks: de favorieten van de redactie

Geüpdatet op 11 december 2019 door ELLE Partner
Snacks: de favorieten van de redactie

Jazeker, we hebben absoluut het recht om onszelf af en toe een beetje plezier te gunnen zonder ons schuldig te voelen! Ontdek wat de favoriete drankjes en hamburgers van de redactie zijn.

Het perfecte genot zit in heerlijke recepten die zich nog het beste laten proeven met de ogen dicht. Na een intense dag of om onszelf simpelweg te verwennen met een welverdiende pauze, vinden we comfort in de heerlijke Lattes ontworpen door McDonald's, een lekkere verrassing voor onze smaakpapillen. Dit is precies wat het ELLE Belgium shooting team doet na lange uren in de kou te hebben doorstaan, wachtend tot het licht perfect zit, tot de modellen klaar zijn, of tot de wind opkomt om de perfecte beweging in een vallende jurk te creëren.

1/

"Mijn favoriet is de Speculoos Latte Deluxe, fluistert onze fotograaf. "Ik ben kouwelijk én een zoetbek, maar ik heb tijdens een sessie geen tijd om te snacken. Een latte met stroop, slagroom en Lotus speculooscrumble is de juiste dosis comfort die ik nodig heb wanneer het begint te regenen en de hele planning uitloopt. "Speculoos Latte Deluxe de McDonald's

2/

De nieuwe Maestro Lovely Louise, een heerlijke hamburger gemaakt met verrassende ingrediënten, wint alle stemmen tijdens een welverdiende lunch. Een gepaneerde kipfilet tussen een rozemarijnbroodje met twee sneetjes knapperig spek en een krokant appelschijfje, bataviasalade, rode uien en camembertcrème, vergezeld van mosterd-honingmayonaise en vijgenconfijt... En bij dit alles: zoete aardappelfrietjes en schaterlachen. Zo gaat dat met het delen van "out-of-the-box"-momenten: ze brengen mensen samen, simpel!

3/

Onze stylist legt uit: "Zodra alles klaar is, de modellen aangekleed zijn, de accessoires toegevoegd en de details goed zitten, heb ik een pauze nodig. Maar ik moet op de uitkijk staan om eventueel een plooi te fiksen, of een pin vast te maken... Ik moet mijn handen ook schoonhouden, dus ik kan moeilijk in een zak snoepjes zitten graaien. De zoete smaak die me energie geeft, vind ik in de Caramel Latte Deluxe: een latte met karamelsiroop, slagroom en karamelpareltjes. Ja, ik hou van karamel!”lacht hij. Het modeteam werkt dus op zoet, terwijl de journalisten en grafisch ontwerpers op zoute smaken draaien!

Caramel Latte Deluxe de McDonald's
Dit artikel werd geschreven in samenwerking met McDonald's.
Vind Mcdonald's op hun website: www.McDonalds.be of via Instagram @mcdonaldsbelgium.