Krijgt John Galliano een vaste job bij Oscar de la Renta?

Gepubliceerd op 8 augustus 2013 door Isabelle
Krijgt John Galliano een vaste job bij Oscar de la Renta?

John Galliano Oscar de la RentaNieuw gerucht over de Galliano/de la Renta alliantie. Sinds Oscar de la Renta zijn jongere collega enkele maanden geleden onder zijn vleugels nam, regent het speculaties over de mysterieuze vriendschap tussen beide ontwerpers. De nieuwste roddel komt van het prestigieuze online magazine WWD, van bovenaf zeg maar…

 
Volgens WWD lijkt het er wel degelijk op dat Galliano binnenkort een vaste plek krijgt in het team van zijn oudere vriend. In januari bracht hij reeds drie weken in diens studio door, waar hij naar verluidt meewerkte aan de winter 2013-14 collectie. Die samenwerking zou zo goed zijn verlopen dat hij een permanent staartje krijgt.

 
Aan Galliano’s kant wordt alvast geen woord gelost, bij de la Renta zijn ze al iets spraakzamer: “We gaven eerder al aan diep onder de indruk te zijn van Johns talent en zouden op één of andere manier graag met hem samenwerken in de toekomst. Voorlopig hebben we die manier niet gevonden,” aldus CEO Alex Bolen.

 
Sommigen speculeren dat de 81-jarige de la Renta Galliano als zijn opvolger heeft aangeduid. De ontwerper zelf denkt echter nog lang niet aan pensioen. In januari verklaarde hij nog jaren en jaren te willen -en kunnen- doorgaan.

 
Gefluister en mysterie alom maar waar rook is, is vuur. Is de comeback van John Galliano bij deze eindelijk een feit? Een intrigerende situatie die wij met argusogen in de gaten houden.