Rituals breidt haar Private Collection uit en wij willen alles

Geüpdatet op 17 december 2020 door Lore Ginneberge
Rituals breidt haar Private Collection uit en wij willen alles

Rituals brengt een heel scala aan nieuwe bloemige en frisse huisparfums uit, net op tijd voor de koudere dagen.

Het was al even geleden dat Rituals ons wist te verrassen met een nieuwe home-lijn, maar de nieuwe Private Collection lost alle verwachtingen in. Het is namelijk de eerste keer dat het merk een op bloemen geïnspireerde collectie uitbrengt, die daarboven ook in een nieuw jasje werd gestopt. Er is nu naast de witte en zwarte flessen ook de champagnekleurige variant. En het beste nieuws? Je kan de drie nieuwe geuren zowel in kaarsvorm, via geurstokjes of een verstuiver verspreiden in huis.

rituals home geur

De champagnekleurige nieuwigheden draaien elk rond één prachtige bloem en worden aangevuld met nu eens kruidige, dan weer houtachtige ondertonen, waardoor het geheel complex wordt en niet te zoet. De geuren zijn 'Imperial Rose', 'Sweet Jasmin' en 'Orris Mimosa'.

rituals home collectie geuren

Shop hier

Daar stopt het niet bij! Rituals vertaalde voor de gelegenheid haar luxegeuren naar de bodycollectie. Vanaf nu hoef je dus nooit zonder je favoriete Private Collection-geur, want Sweet Jasmin, Precious Amber en Savage Garden bestaan nu ook in handwash - en lotion.

En last but not least zijn de Private-geurstokjes vanaf nu ook verkrijgbaar in miniformaat. Heel snoezig en ideaal als klein cadeautje.

rituals huis geuren home collectie
Oriental Vetiver in miniformaat, €19,50

Shop hier

Lees ook: