Is Cardi B de ultieme streetstyle ster?

Geüpdatet op 1 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Is Cardi B de ultieme streetstyle ster?

Rapper Cardi B rijgt niet alleen de beste rhymes aan elkaar, maar weet ook op modevlak van wanten. Dit zijn haar meest opvallende Fashion Week-looks.

Celebs op en naast de catwalk is niets nieuws, maar dit seizoen is er toch één beroemdheid die de show steelt. De Amerikaanse rapper Cardi B - niet vies van een schandaaltje hier en daar - besloot om de straten van Parijs over te nemen. Naast haar extravagante outfits verdwijnen streetstyle sterren in het niets. Een overzicht:

View this post on Instagram

PARIS FASHION WEEK, IM HERE ! Designer: @richardquinn .

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on

Cardi B poseert van kop tot teen - letterlijk - in een Richard Quinn-ensemble uit de meest recente herfst/wintercollectie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Iamcardib (@iamcardib) op

Dat Cardi graag teruggrijpt naar dezelfde merken, bewijst deze tweede look. De rapper draagt een EDDA-jas, tas, hoed en laarzen. Niet voor het eerst, want ook tijdens haar 'Press' clip droeg ze stuks uit de collectie van EDDA.

Cardi B Thom Browne
Cardi B voor de Thom Browne-show

De rapper werd later gespot in een Thom Browne-outfit vlak voor diens modeshow. Niet meteen wat we gewend zijn van de ster, gezien haar vaak weinig verhullende outfits, maar daarom eens zo opvallend. Cardi maakte haar compleet grijze look af met een brilletje, kwestie van het Thom Browne-defilé extra goed te kunnen bestuderen vanaf haar front row zitje.

Anna Wintour Cardi B Paris Fashion Week
Anna Wintour en Cardi B tijdens de Thom Browne-show

Wie ook fan was van Cardi's look? Niemand minder dan Anna Wintour! De twee zaten gezellig te keuvelen tijdens de Thom Browne-modeshow. Hoera voor deze nieuwe vriendschap, onze zege hebben ze alvast.

En nog eentje om af te sluiten: hier is onze favoriete streetstyle ster van kop tot teen in Chanel, living her best life.