Een vurige Dua Lipa schittert in de nieuwe Yves Saint Laurent-campagne

Gepubliceerd op 29 augustus 2019 door Malvine Sevrin en Lore Ginneberge
Een vurige Dua Lipa schittert in de nieuwe Yves Saint Laurent-campagne

Popster Dua Lipa ziet er letterlijk schitterend uit als gezicht van het nieuwe parfum 'Libre' van Yves Saint Laurent.

Dua Lipa straalt meer dan ooit tevoren in haar laatste campagne. Decor van dienst? De prachtige landschappen van Malibu en de Grand Canyon. De popster, gekleed in een sexy zwarte smoking, belichaamt als geen ander de vurige vrouwelijkheid van het nieuwe YSL-parfum. Met open blik en zelfverzekerde aanpak, leeft Dua Lipa volledig naar haar levensmotto, tevens ook dat van meneer Yves Saint Laurent: 'Tout, mais terriblement'.

Libre Dua Lipa parfum Yves Saint Laurent

De Amerikaanse regisseur Nabil Elderkin - die al met artiesten als Kanye West, Frank Ocean en Bon Iver samenwerkte - wou de visie van de Yves Saint Laurent-vrouw met de typerende spanning tussen mannelijk en vrouwelijk en die assertieve, brutale en krachtige vrouwelijkheid omzetten in beelden. Resultaat? De spot werd een ode aan sterke en vrije vrouwen die hun sensualiteit omarmen en voluit leven.

Ontdek hier de reclamespot:

Een parfum van vrijheid

Yves Saint Laurent Libre Parfum

Het parfum, ontworpen door meesterparfumeurs Anne Flipo en Carlos Benaïm, speelt met het contrast tussen vrouwelijk en mannelijk. De statige fles met couture-uitstraling onthult een bloemig parfum dat balanceert tussen koel en sexy, begeleidt door noten van lavendel uit Frankrijk en oranjebloesem uit Marokko. Deze opvallende samenstelling maakt van 'Libre' een verslavend parfum waar wij maar geen genoeg van krijgen.

Lees ook: Millie Bobby Brown en Selena Gomez zijn de laatste nieuwe celebs met een beautylijn.