Ook Selena Gomez start binnenkort met een eigen beautymerk

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 door Lore Ginneberge
Ook Selena Gomez start binnenkort met een eigen beautymerk

Het woord is eruit, ook Selena Gomez stelt binnenkort haar beautyproducten aan je voor! De popster heeft de microbe duidelijk te pakken en vroeg onlangs een patent aan voor haar eigen cosmeticalijn.

Selena Gomez leek het laatste jaar wat verdwenen uit de spotlights, naast enkele collabs was ze nauwelijks te horen op de radio en ook op Instagram bleef het opvallend stil. Maar wat blijkt? De popster werkte al die tijd stiekem aan haar eigen beautymerk, en werd verraden door haar handelsmerk. Selena's productiehuis July Moon heeft namelijk in alle stilte het handelsmerk 'Selena Gomez' aangevraagd voor een aantal schoonheidsproducten. Daarmee is nog weinig geweten, want officieel omvat die categorie alles van skincare tot parfums en make-up.

De zangeres lanceerde al een parfum in 2013, en is dus niet helemaal new to the game, maar dit zou de eerste keer zijn dat ze een volledig eigen label start. Selena volgt daarmee onder andere Rihanna en Lady Gaga op als popster met een eigen beautymerk. Het lijkt wel de nieuwste trend in celebrityland, want zowat elke beroemde vrouw start tegenwoordig een cosmeticalijn. De cijfers bewijzen dat beauty een booming business is, want in de top 10 van Forbes' beroemde 'rijkste vrouwen onder 30'-lijst prijkten maar liefst 5 beauty-ondernemers. Selena Gomez stond nog niet in deze lijst, maar heeft met haar 155 miljoen Instagramvolgers een reusachtig aantal fans die maar wat graag haar producten in huis zou halen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

De popster zelf zwijgt in alle talen over dit heuglijke nieuwtje. En dat is logisch, want het kan nog vele maanden duren vooraleer de eerste lancering plaatsvindt. Om je een idee te geven: Rihanna vroeg een patent aan voor Fenty Beauty in 2015, terwijl de lijn pas in 2017 het licht zag. Het is dus nog erg vroeg om te speculeren, maar we hopen alvast op skincare. En misschien meteen ook een haarcollectie alsjeblieft? Wat Selena ook gebruikt om zo'n prachtige lokken te creëren, doe ons maar hetzelfde.

Meer celebrity nieuws? Dit beautymerk is ontzettend populair bij de sterren