Getest: het favoriete antirimpelserum van onze lezeressen

Geüpdatet op 24 september 2019 door ELLE Partner
Getest: het favoriete antirimpelserum van onze lezeressen

De voorbije weken hadden 50 uitverkoren lezeressen het geluk om het intensieve antirimpelserum van Louis Widmer uit te testen. Een unieke kans om het product aan den lijve te ondervinden en ook de verpakking aan een grondige keuring te onderwerpen. Het verdict? Een nagenoeg foutloos parcours en tevredenheid over de hele lijn.

In geval van stress verliest de huid – die sowieso al te lijden heeft onder de schadelijke gevolgen van schermen en luchtvervuiling – zijn natuurlijke helderheid en elasticiteit waardoor de eerste fijne lijntjes zich vroegtijdig beginnen af te tekenen op het voorhoofd en de ooghoeken. Ook voor degenen onder ons die geen tijd of zin hebben in een uitgebreid (en vaak overbodig) schoonheidsritueel ‘s morgens en ‘s avonds, hebben we het intensieve antirimpelserum Extrait Liposomal van Louis Widmer aan het geselecteerde testpanel voorgelegd. Dit product belooft de tekenen van huidveroudering aan te pakken in minder dan de tijd die nodig is om het aan te brengen. Dankzij het hyaluronzuur en de Matrixyl die werkt als een metselaar, ziet de huid er snel egaler uit en voelt ze beter gehydrateerd. De formule helpt rimpels van binnenuit te vullen, verbetert de hydratatie en bevordert het huidherstel door de bloedsomloop te stimuleren. Na enkele dagen testen, is dit de conclusie van het lezeressenpanel.

De flacon en het pompje

Petje af voor de designers van Louis Widmer die, volgens de bewoordingen van het testpubliek, met glans geslaagd zijn in hun opzet. De lezeressen waren vooral te spreken over het feit dat het flesje goed in de hand lag en dat de verpakking een chique, luxueuze uitstaling had. Daarnaast was het panel van mening dat de flacon (waarvan de pruimenkleur bij iedereen in de smaak viel) bij elke aanraking een sensatie van zachtheid opriep dat onmiddellijk geassocieerd werd met een gevoel van comfort en welbehagen. Ook het handige pompje wist de (jonge) dames die zweren bij een correcte dosering, te overtuigen.

Het parfum, een zintuiglijke beleving

« Bloemig, licht, fris, subliem, aangenaam (om te dragen) … » Uit de enthousiaste reacties bleek dat het testpubliek niets dan lof had voor de geur van Extrait Liposomal van Louis Widmer. Het heerlijke aroma maakte van elke applicatie een weldadig schoonheidsmoment en gaf het zelfvertrouwen van de vrouwen telkens een boost.

De textuur, puur op het gevoel

Hoewel de meerderheid van de deelnemers een gemengde huid had en ze het Extrait Liposomal van Louis Widmer telkens ‘s ochtends gebruikten, waren ze het er allemaal over eens dat het serum hun huid stralender en strakker maakte en optimaal hydrateerde. Bovendien vonden ze dat hun huid heel goed reageerde op de lichte, snel intrekkende textuur – een vaststelling die trouwens door alle deelnemers werd bevestigd. Sommigen hadden ook de indruk dat hun huid er bij het ontwaken minder verfrommeld uitzag.

Zouden ze het serum aanbevelen?

Ja, want hoewel de lezeressen het serum liever over een langere periode hadden willen uittesten om de langetermijneffecten op hun (eerste) rimpels beter te kunnen beoordelen, waren ze toch allemaal gewonnen voor de lichte textuur, de aangename geur, het gebruiksgemak, de hydraterende eigenschappen en het vermogen om hun teint helder, fris en stralend te maken.

Extrait Liposomal van Louis Widmer is exclusief te koop in de apotheek tegen de aanbevolen prijs van 39,50 € voor 30 ml.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Louis Widmer.
www.louis-widmer.com