Ondertussen in Pippa Middleton land…

Geüpdatet op 24 september 2013 door Isabelle
Ondertussen in Pippa Middleton land…

Pippa coverKate Middelton is dezer dagen druk bezig met pampers verversen en de meest aanbeden moeder ter wereld te zijn, maar ook zusje Pippa zit niet stil. Cricket spelen en thee drinken: dat is waar de Britse socialite zich tegenwoordig –in opdracht van Vanity Fair- mee bezighoudt.

In haar tweede Letter From England column voor Vanity Fair beschrijft onze favoriete semi-royal opnieuw een stukje Britse cultuur aan het onwetende Amerikaanse publiek. Onderwerp van de maand: cricket, het oer-Britse spel waar Pippa een persoonlijke relatie mee heeft. Ze is naar eigen zeggen dan ook een "cricket wag" - één van haar talrijke ex-vriendjes moet ooit fan van de sport zijn geweest. Wie dacht dat voetbalvrouwen het summum van glamour waren, heeft het dus goed mis. Cricketvrouwen zijn blijkbaar het nieuwe chic en dit is hoe zij hun mannen bijstaan:

“Ik heb tal van gelukkige herinneringen aan luilekker namidagen in het gras, terwijl in de verte de rustgevende boing van een leren bal op een cricket bat weerklonk.” Veel supporter actie moet je van Pippa dus niet verwachten, al is haar aanwezigheid alleen al langs de kant van het veld ongetwijfeld een grote publiekstrekker.

Ook om te smullen: de foto’s die haar colums vergezellen. Steeds weer een garantie voor zomers humeur, die Pippa.

lords

Pippa Middleton Vanity Fair