Gerucht: Cara Delevingne aan de drugs in eerste grote filmrol

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Gerucht: Cara Delevingne aan de drugs in eerste grote filmrol

Cara DelevingneSpeculaties speculaties... Londense little birds fluisteren sinds vanmorgen dat Cara Delevingne  haar eerste grote filmrol te pakken heeft. In een film wiens bestaan nog niet eens bevestigd werd dan nog.

De camera houdt van Cara Delevingne en die liefde blijkt wederzijds te zijn. Het succesvolle model maakt er geen geheim van zich graag in een filmcarrière te willen storten. Vorig jaar kreeg ze op de set van Anna Karenina naast Keira Knightley een voorproefje van de job, naar eigen zeggen een onvergetelijke ervaring. Toen bleef het nog bij een minuscule rol – alles samengeteld verschijnt ze nog geen vijf volle minuten in de film. Haar volgende opdracht zou wel eens meer kunnen inhouden.

Het model zou in september beginnen aan de opnames van Kids in Love, een film wiens bestaan door (vermoedelijke) regisseur Preston Thompson nog bevestigd moet worden. Onzekerheden die ons niet verhinderen te dromen. Nog volgens de geruchtenmolen draait de prent immers rond een groep rijke Londenaars die hun dagen doorbrengen met wilde feestjes en drugs: het Britse antwoord op The Bling Ring en Gossip Girl én een context waarin Delevingne zeker op haar plaats zit. De Britse ster werd onlangs nog betrapt met een zakje mysterieus wit poeder, een incident dat bij velen nog vers in het geheugen zit.
Waarheid of gerucht? We houden het in de gaten!