Shopping: stem je nagellak af op je schoenen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Shopping: stem je nagellak af op je schoenen

nagellak

Niets leukers dan je nagellak afstemmen op de kleur van je schoenen. ELLE.be selecteert voor jou de vrolijkste combinaties voor deze zomer:

1/
Je houdt ervan of je houdt er niet van, maar dit klassieke model van Birkenstock zal je deze zomer overal zien opduiken. Vind je de sandaal toch te plomp? Geef je nagels met deze frisse tint van Essie een elegante upgrade.

vernis1
Birkenstock Milano (€59,95) - Essie collectie Fashion Playground #311 (€11)

2/

De geometrische pumps van Zara worden nog verfijnder met een bijpassend kleurtje van Chanel. Draag ze onder een eenvoudige outfit zoals een zwarte kokerjurk.

vernis2
Zara (€ 79,95) - Chanel Allegoria N° 331 (€ 22,50)

3/

Musthave in je kleerkast: nude schoenen, zoals deze sleehak van Mango. Vermijd nude lak, maar accentueer je tenen met stijlvol bordeaux van L'Oréal Paris.

 

vernis03
Mango (€49,99) - L'Oréal Paris, Wild Purple N° 505 (€6,50)

4/

Open sandaaltjes, pumps met een peep toe, teenslippers, ... keuze genoeg deze zomer! Ga voor een origineel exemplaar zoals deze sandaal van Marni. Laat het groene accent terugkomen in je nagellak - de nummer #97 van Essie bijvoorbeeld.

vernis4
Marni sandalen (€ 310) - Essie nagellak #97 (€ 11)

5/
Wie zich helemaal wil uitleven, kan kiezen voor kobaltblauwe nagellak van Bourjois met een laagje glitter van OPI. Houd je schoenen eenvoudig, bijvoorbeeld met dit laag model van Primark.

vernis5
Primark sandalen (€13) - OPI glitter vernis (€14,50) en Bourjois, Bleu violet N° 31 (€9,95)

(via Elle Belgique, Marie Guérin)