In de handtas van … Elfi De Bruyn

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
In de handtas van … Elfi De Bruyn

elfiopening

Vorige week ontmoette ik Elfi De Bruyn, blogster bij GLAM AT HEART en schrijfster van het boek Happy Nails. De meeste mensen kennen haar als een kleurrijke sneaker-lover, die verzot is op alles wat glitter bevat. Haar handtas verraadt dan weer een verborgen, stoere kant: 

_GD33383

1/

THE BAG

"Ik ben eigenlijk helemaal geen 'handtassen-madame'. Vroeger droeg ik non-stop hetzelfde model, maar die was na verloop van tijd zo versleten, dat ik als Kerstcadeau een iets zakelijkere handtas heb gekregen, eentje die tegen een stootje kan. Het is dit exemplaar van Essentiel geworden, op zich is het een klassiek model, waar niets mis mee is, maar ik wou ze uiteraard wel een beetje opsmukken. Ik vind het tof om mijn handtas te name-taggen, aangezien mijn naam ook met een E begint. En uiteraard zou het geen Elfi-handtas zijn, als er niets van glitter aanhangt. Dat hoort er gewoon bij!"

_GD33358

_GD33361_2

_GD33354

2/

AN APPLE A DAY...

"Zoals je zelf kan voelen, weegt mijn handtas enorm veel. Ik slaag er telkens in om veel spullen mee te sleuren. Dat komt omdat ik gezond probeer te leven. Ik ben absoluut niet op dieet, maar ik zit op een voedingsschema waarbij ik kleine tussendoortjes moet eten. Ik neem dus altijd veel fruit en kleine potjes eten met me mee. Ook altijd aanwezig: cocoswater. Ik ben echt verslaafd aan dit drankje sinds ik als kind in Thailand woonde, het geeft je een bom energie."

_GD33325_2

_GD33338_2

"Daarnaast drink ik ook altijd proteïne shakes. Mensen hebben vaak een verkeerd beeld van die shakes -goed om ook je binnenkant in beweging te houden."

"Ik drink ook veel thee en deze is toch wel mijn favoriete, bovendien hangt er aan het zakje altijd een andere spreuk. Vandaag is de quote: "Protect yourself from your thoughts!"

_GD33328

3/

THOSE WHO DON'T BELIEVE IN MAGIC, WILL NEVER FIND IT

"Voor mij is mijn agenda onmisbaar. Het is absoluut geen sexy model, deze is van de KBC, maar ik had echt behoefte aan een praktische agenda. Misschien ga ik hem nog wel wat pimpen wat stickers. Ik schrijf gewoon heel graag op de old school wijze in plaats van alles in mijn smartphone te steken. Mijn inspiratie komt meestal als ik ergens op locatie ben, dus het is handig om daarnaast nog een schriftje bij te hebben. Ik heb het gekregen van mijn uitgeefster voor de release van mijn boek. Nu er een tweede boek  aankomt, heb ik het maar omgedoopt tot mijn 'inspiratieboek'!"

_GD33332_2

_GD33347

"Als ik eventjes vast zit met mijn ideeën, dan haal ik dit boekje boven. Het is bovendien één van mijn favoriete quotes. Wanneer ik het boek opensla, kan ik soms getriggerd worden door een bepaald woord en dan kan ik plots een hele tekst neerpennen. Ik heb het dan ook al aan veel mensen cadeau gegeven, je hebt er echt veel aan."

_GD33350

4/

KATY PERRY VS EMINEM

"Ik luister heel veel naar pop songs zoals Katy Perry. Vrolijke muziek en leuke deuntjes geven me nu eenmaal inspiratie. Als ik op de baan ben, is dat voor mij echter een moment van bezinning en dan luister ik naar Eminem. Ik heb ook al zijn albums en ik vind zijn werk echt geweldig! Dat is een heel ander kantje, maar het is de perfecte manier om even te ontspannen. Voor mij is het een ideaal evenwicht tussen de vrolijke dingen waarmee ik me graag omring en de realiteit."

_GD33324

5/

NAIL ART

"Ik ben al lange tijd bezig met nail art en sinds kort heb ik daar ook eigen naamkaartjes voor. Als je je vingers door het kaartje steekt, heeft het popje beentjes. Leuk toch?! Veel mensen verwachten heel wat nail art-spulletjes in mijn handtas, maar ik heb zelfs geen nagelvijl. Ik zou het beter wel doen want zoals je kan zien, zien mijn nagels er niet op zijn best uit (lacht)!"

_GD33345

"Deze hamburger portefeuille heb ik tijdens een trip in New York gevonden. Er kan eigenlijk niet zoveel in, maar ik vind hem zo leuk..."

_GD33322

"In Thailand is mijn inspiratie voor nail art begonnen. Mijn moeder is onlangs  teruggeweest en heeft me deze sleutelhanger cadeau gedaan."

_GD33352

6/

SPONGEBOB & PLAYBOY

"Ik heb eindeloos veel covers voor mijn Iphone. Momenteel steekt deze van Despicable me erop met een minion, maar er zit in mijn handtas nog eentje van Spongebob. Hoeveel ik er thuis heb? Ik kan er geen getal op plakken, maar ik heb van alle soorten modelletjes: Hello Kitty, walrussen, olifanten, iets met konijnenoren ... te veel om op te noemen! Mensen kijken wel op als ik zoiets bovenhaal, maar ergens zijn ze dat al van mij gewend!"

_GD33327

_GD33323

"Ik heb ook altijd parfum mee en op dit moment is het toevallig een flesje van Playboy!"

"Voor de rest heb ik hier nog mijn favoriete lip glos in mijn tas zitten, met een appeltaart smaakje. Ik weet het, het klinkt echt vies, maar hij ruikt en smaakt heerlijk. Hij is ook niet echt super opvallend, waardoor hij perfect in balans is mijn kauwgomroos haar!"

_GD33322-2

(Stagiaire: Oona Smet)