Veritas brengt een kindercollectie uit met Eva Mouton

Geüpdatet op 5 april 2019 door ELLE België
Veritas brengt een kindercollectie uit met Eva Mouton

Voor een nieuwe kindercollectie gaat Veritas in zee met Eva Mouton - letterlijk en figuurlijk. De illustratrice baseerde haar hele kledinglijn namelijk op onze Noordzee. Van zwempak tot regenjas, alles is bedrukt met leuke zeemotiefjes.

Veritas x Girlpower

Veritas x Eva Mouton

Eva Mouton mag de spits mag afbijten voor het nieuwe project van Veritas. De retailketen zal elk seizoen een ondernemende boss lady in de kijker zetten via een speciale collab. Zo willen ze tonen dat Veritas een bedrijf is voor vrouwen, door vrouwen. Deze eerste samenwerking was een voor de hand liggende keuze: "We gingen op zoek naar authentieke, creatieve en gedreven vrouwen. Op die manier kwamen we voor onze eerste collectie al snel bij Eva uit. Ze heeft een enorm herkenbare stijl die perfect bij Veritas past."

Ode aan de Noordzee

Eva Mouton wilt  ons terug te brengen naar die heerlijke kindertijd aan zee : "Zandkorreltjes tussen de billen en ijsjes likken op de dijk, ik heb alleen maar goede herinneringen aan die periode als kind en dat heb ik proberen te vertalen in deze collectie", aldus de ontwerpster.

Ontdek enkele stuks uit de collectie:

De volledige kledinglijn is te verkrijgen op veritas.be