The Kooples X Puma: de ideale sportswear combo

Gepubliceerd op 26 maart 2019 door Malvine Sevrin en ELLE België
The Kooples X Puma: de ideale sportswear combo

Na het succes van hun eerste samenwerking in 2017 slaan The Kooples en Puma opnieuw de handen in elkaar voor een tweede editie. De collectie bevat 30 limited edition stukken waarvan onze handen beginnen te jeuken.

The Kooples, Puma, fashion

Het is ronde twee voor The Kooples x Puma. De rockesthetiek van het Parijse label werd opnieuw gecombineerd met de hoogwaardige materialen van het sportmerk. De collectie bevat 30 exclusieve stukken, inclusief twee paar sneakers, voor mannen en vrouwen. De collab resulteerde in een street chic look met hoodies, cropped T-shirts, trainingspakken en jassen die comfortabel en tegelijkertijd trendy zijn.

Het kleurenpalet bevat een mix van zwart-witte graphics met rood en zilver. De twee sneakermodellen, Suede en Thunder, maken het plaatje compleet. Het eerste paar in zwarte suède is bezet met kristallen en het tweede paar in duokleur is gemaakt van een mix van leer, Neopreen, stof en rubber. De minischedel op de hiel is een knipoog naar het logo van het Franse label.

Ontdek hier de collab-stukken die vanaf 25 maart te koop zijn in de geselecteerde winkels van The Kooples en The Kooples Sport, en op thekooples.com en puma.com.

Pssst... Een klein vogeltje vertelde ons dat er een gratis exclusieve sporttas gegeven wordt aan de eerste klanten! Vlug zijn is dus een must.

(vertaling door stagiaire Morrigan Penninck)