Moederdag: het perfecte cadeau voor iedere mama

Gepubliceerd op 3 mei 2019 door ELLE Partner
Moederdag: het perfecte cadeau voor iedere mama

Mama’s inspireren, troosten en moedigen ons aan. Sterke vrouwen zoals zij verdienen het om met Moederdag extra in de bloemetjes te worden gezet. Met een unieke in store collab wil Marie Jo alle mama’s en dochters eren en de unieke band tussen hen in de verf zetten. Want elke leven begint bij een sterke vrouw.

Het Belgische label revolutioneerde de modewereld in 1981 met zijn luxueuze en comfortabele lingerie. Draagbare lingerie dat schoonheid ademt, dat is de missie van Marie Jo. Een perfecte pasvorm gaat hand in hand met ultra vrouwelijke lijnen. Gemaakt door vrouwen, voor vrouwen en uitgebreid getest in de ateliers van Marie Jo.

1/

Do you follow in each other's footsteps?

Marie Jo inspireert moeders en dochters elke dag om het beste uit zichzelf te halen. Tijdloze elegantie en alledaagse luxe maken van elke dag iets bijzonder. Marie Jo moedigt vrouwen aan om hun intuïtie te volgen, grote ideeën na te streven en elke (kleine) persoonlijke revolutie te vieren.

Generaties lang kiezen vrouwen al voor de luxe en comfort van het kwaliteitsvolle en aantrekkelijke lingeriemerk Marie Jo. Zowel moeders als dochters wijzen elkaar de weg naar de lingeriespeciaalzaak en wisselen tips uit over pasvorm, kleur en model. Zo volgen zij elkaar in elkaars voetstappen.

2/

De Avero collectie

Marie Jo selecteerde vier tijdloze basiskleuren die elke garderobe compleet maken: wit, caffé latté, natuur en zwart. Welke tint je ook hebt, je vindt vast en zeker de kleur die inspeelt op jouw huidtype. Sportief, casual of chic, de Avero past perfect onder elke look.

De iconische Avero is na meer dan twintig jaar nog steeds de favoriet onder mama’s en dochters. De elegante madeliefjes blijven een geliefd detail. De hartvormige cup en mousse balconnet ademen comfort en kwaliteit. Met zijn eenvoudige, moderne snit symboliseert de Avero de verborgen en discrete kracht die achter elke mama en dochter schuilgaat.

Ontdek de innovatieve materialen, de jarenlange ervaring en de creativiteit achter elk stuk van de Marie Jo collectie. Want vakvrouwschap staat bij het merk hoog in het vaandel. Ondergoed om in te leven, in lief te hebben en generaties lang te koesteren.

3/

Het perfecte moederdagcadeau

Speciaal voor Moederdag verwent Marie Jo alle klanten bij aankoop* van een Avero set met een unieke wincode. Zo maak je kans op een Bloomon boeket en een Marie Jo setje bij jou thuis. Kom langs voor een uniek moeder-dochter moment. Maak er een ervaring van om te blijven koesteren, met aangepast advies, al het moois van Marie jo en veel liefde.

Kom je met jouw mama of dochter jullie vriendschap en liefde vieren? Kijk dan hier voor de store locator en vind de dichtstbijzijnde deelnemende lingeriespeciaalzaak.

* Deelname geldig bij een minimum aankoop van €125 euro uit de Avero reeks gedurende de campagneperiode: 24/04- 15/05.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Marie Jo.