3x de perfecte look voor elke situatie

Geüpdatet op 25 maart 2019 door ELLE Partner
3x de perfecte look voor elke situatie

Drie looks voor op kantoor, de dansvloer en op restaurant met je lief.

Daar sta je dan, helemaal tot in de puntjes gestyled en klaar om naar je date/party/belangrijke pitch te vertrekken. Nog één blik in de spiegel om te che… uh-oh… de lijn van je onderbroek! En je Bh die in je vel snijdt! Geen zin om je date/vriendinnen/baas meteen te confronteren met je slecht zittend ondergoed? Tijd om de sloggi ZERO Feel lijn in huis te halen. De ZERO Feel is gemaakt van zachte gebreide stof die 360° stretcht voor nog meer bewegingsvrijheid. Geen naden of labels te bespeuren! Het ondergoed past zich aan jouw lichaam aan en voelt als een tweede huid. Je kan het de ganse dag dragen zonder irritaties of een knellend gevoel. Comfortabel ondergoed in hippe kleuren, dat is de sloggi ZERO Feel collectie.

1/

LOOK 1: LET’S GET THE PARTY STARTED

Witte broek? Check! Doorschijnend topje? Check! Een bh die gezien mag worden? Check? Voor je volgende party pak je uit met je ZERO Feel Natural Top in Rosewood. Ideaal onder witte kledij, of voor feestjes, onder je favoriete see-through blouse. Fan van het ‘nauwelijks voelbare gevoel’? De ZERO Feel Natural lijn voelt nog natuurlijker aan op de huid dankzij zijn modal blend. En die witte broek? Die tackel je met de ZERO Feel Natural tai slip in Rosewood.

2/

LOOK 2: DATE NIGHT

Voor jullie eerste date wil je je lekker comfortabel voelen, blinken van zelfvertrouwen en stralen. Trek daarom een romantisch kleed aan met hippe print. De ZERO Feel Bralette en slip in True Rose geven je alle comfort om heerlijk te flirten, zonder te veel weg te geven.

3/

LOOK 3: GIRL BOSS

Helemaal klaar voor je pitch en je promotie? Een hippe jeans, vlot hemdje en getailleerde blazer in blauwe pasteltinten doet het werk voor jou. Over je ondergoed ga jij je geen zorgen maken. De ZERO Feel set in Lagoon Blue zorgt voor cool en comfort tijdens verhitte vergaderingen. Zo weet je zeker dat je collega’s oog hebben voor je presentatie, en niet voor je oncomfortabele, zichtbare beugel bh.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met sloggi.
Volg sloggi op instagram en facebook.