Shopping: het perfecte cadeau voor je wederhelft

Geüpdatet op 26 februari 2019 door ELLE Partner
Shopping: het perfecte cadeau voor je wederhelft

Oké, voor echt verliefde koppels is het elke dag een beetje Valentijn. Maar op 14 februari mag het net iets meer zijn. Maak je significant other duidelijk dat je liefde voor eeuwig en altijd is met een onverwoestbare Ice-Watch. Happy singles kunnen op Valentijn natuurlijk ook zichzelf in de watten leggen met een van deze stijlvolle polshorloges.

1/ Ontluikende affectie en Bloeiende liefde

Een ruiker rozen is nog altijd het meest romantische cadeau. Maar zoals het kinderrijmpje al leert: bloemen verwelken. Horloge ICE flower daarentegen laat je liefde voor eeuwig bloeien. Het zachte bandje van wit silicone, de gouden bloemblaadjes en de bloemhartjes van Swarovski-kristallen doen je allerliefste extra schitteren. Het ideale geschenk om je teerbeminde mee te verrassen en tegelijk je diepste gevoelens in het oor te fluisteren.


2/ Vurige passie


Een polshorloge in pittig rood met stijlvolle gouden accenten is hét cadeau voor een vrouw die alle harten in vuur en vlam zet. De sensuele versie van de ICE glam colour red matcht uitstekend met een glamoureuze avondjurk, maar geeft ook een eenvoudige outfit extra allure.

3/ Solid as a rock


Jullie relatie is als een rots in de branding die alle schuimende golven trotseert? Bezegel jullie liefde met polshorloge ICE steel. Bij mannen zorgt het horloge voor een viriele, maar stijlvolle look die betrouwbaarheid én charme uitstraalt. Maar ook vrouwen die hun mannetje staan kunnen het polshorloge met zwier dragen. Het geeft hun vrouwelijke outfit een stoer accent.

 

 

Alle polshorloges zijn verkrijgbaar via www.ice-watch.com

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Ice-Watch.