Home tour: op bezoek bij Emma Gelaude

Gepubliceerd op 28 december 2018 door ELLE Partner
Home tour: op bezoek bij Emma Gelaude

Elle is te gast in de stijlvolle woning van fashion blogster en modegezicht Emma Gelaude. We schuiven aan de ontbijttafel aan, laten ons trakteren op een koffietje en krijgen een rondleiding.

Je interieur reflecteert je persoonlijkheid.

Net als met kleding combineer ik graag en kies meubels uit verschillende decennia voor mijn interieur. Zwart, wit en rood is mijn ding.  Zo zorg ik voor een eenheid. Ik kies ook voor eyecatchers, zoals de nieuwe neon installatie die ik liet maken ter ere van mijn nieuwe boek: Make my dream work, 10 jaar, business, bloggen en fashion.

Je kast staat vol bijzondere memorabilia.

Inderdaad: foto’s, souvenirs en heel veel gesteentes. Mijn vader is geoloog, dus ik groeide op tussen fossielen en stenen. Onlangs kochten mijn partner en ik een schilderij van een Belgische graffiti artiest, dat nu hangt te pronken in onze woonkamer.

Jullie woonkamer nodigt uit om je neer te vleien.

We zijn heel erg fan van onze Barcelona Chair. Mijn partner en ik wonen al 15 jaar samen en veranderen regelmatig van interieur, maar deze blijft staan. Onze grote zetel is de hangplek om TV te kijken of mijn favoriete magazine, ELLE, te lezen. Onze hond kan het dan niet laten om er bij te komen zitten, met een bank vol rosse hondenharen als gevolg.

Dus ook blogsters hebben in hun ‘picture perfect’ wereld last van hondenharen op vloerkleden en banken?

Klopt, de hond is voor de verandering niet zwart, wit of rood, en dat zie je. We stofzuigen dus regelmatig. Onze stofzuiger, de SpeedPro Max steelstofzuiger van Philips, past bij ons interieur en heeft een prominente plaats gekregen in de keuken. Hij hangt aan zijn basisstation in de keuken, zo kunnen we er makkelijk bij en is hij altijd opgeladen. We gebruiken hem overal voor: als kruimeldief, voor kleden, vloeren, de hoekjes en kantjes,… We kunnen hem niet missen, hij is onze maat.

Op naar de kamer van dochter Jackie Rio?

Volg me maar. Een kleine kamer, maar boordevol liefde. Het is een verzameling van vintage meubelen en bijzondere vondsten, zoals haar retro Mickey kalender. We hebben gekozen voor tapijt om op de grond te kunnen spelen. Ook hier komt de stofzuiger regelmatig langs want voor kinderen moet het hygiënisch blijven.

We zijn uiteraard benieuwd naar je dressing.

Het walhalla (lacht). Kleding is voor mij meer dan je aankleden. Styling is expressie en tonen wie je bent. Ik ben hier vaak en speel regelmatig met outfits en accessoires. Mijn tip voor dit seizoen zijn maxi dresses, daar voel ik me super comfortabel in.

Benieuwd naar het maatje van Emma?

Philips SpeedPro Max , de snelste steelstofzuiger met 360 graden mondstuk en sterke zuigkracht dankzij de PowerCyclone 8 technologie. Bij elke beweging zuigen Emma en haar partner vuil op door de ononderbroken luchtstroom, en dat in alle richtingen. De stofzuiger is draadloos en beschikt over verschillende handige opzetstukken zoals een kruimeldief en een borstel voor dierenharen. Verwijdert Emma het 360 graden opzetstuk, dan komt ze met het geïntegreerde borsteltje in de kleinste hoeken van de dressing of kinderkamer. En special voor de moeilijke plekjes onder de dressingkasten is er de ingebouwde LED verlichting.

Philips SpeedPro Max steelstofzuiger

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Philips.
www.philips.be