Ben Howard in zee met O’Neill

Gepubliceerd op 5 augustus 2013 door Laure Vandendaele
Ben Howard in zee met O’Neill

BenHoward

O’Neill verkoos singer-songwriter én bekwaam surfer Ben Howard tot nieuwe ambassadeur. Howard heeft er duidelijk zin in: ‘Het wordt een plezierig avontuur!’

Ben Howard is een man van vele talenten. De verlegen Brit scoort wereldwijd met hits als ‘Keep Your Head Up’ en ‘The Fear’ en staat op zowat alle affiches van de zomerfestivals. Howard voelt zich niet alleen als een vis in het water op het podium, ook de zee behoort tot de natuurlijke habitat van de singer-songwriter. Geef hem een gitaar of een surfplank, Howard weet er wel weg mee.

Het is dan ook niet vreemd dat surfmerk O’Neill net hem tot nieuwe ambassadeur verkoos. Reeds als prille tiener trotseerde de muzikant in spe het koude water aan de Zuid-Westkust van Engeland. Hoewel een druk tourschema spontane surfsessies vaak onmogelijk maakt, brengt Howard nog steeds zoveel mogelijk tijd op de golven door.

Ben Howard en O’Neill zullen tijdens zijn jaar als ambassadeur nauw samenwerken. Zo zal Howard samen met de ontwerpers van O’Neill een aantal exclusieve producten ontwerpen als onderdeel van de lente-zomercollectie van 2014.