Geniaal: deze prachtige kostuums kunnen in de wasmachine

Gepubliceerd op 15 oktober 2018 door Isabelle
Geniaal: deze prachtige kostuums kunnen in de wasmachine

Kostuums zijn een hit, je spot ze in alle kleuren van de regenboog en niets zo sexy als een vrouw die met veel zelfvertrouwen de oermannelijke look draagt. Enig probleem: erg handig zijn ze niet in onderhoud en je hebt niet altijd de tijd of zin om langs de stomerij te gaan. Gant komt met de oplossing in de vorm van een machinewasbare lijn.

Wat? Voor deze bijzondere collectie herdefinieerde het Amerikaanse label de klassieke materialen en constructies van het maatpak om het “wasmachine proof” te maken: de stoffen met wolmix, de speciale tussenvoeringen en de naden zorgen ervoor dat deze maatstukken na het wassen hun perfecte vorm en uitstraling behouden. Bedoeling is de stukken te wassen op een lage temperatuur, op een wolwasprogramma en met een zacht ecologisch wasmiddel. Na afloop laat je ze hangend drogen, waarna ze meteen weer kunnen worden gedragen. Geniaal, toch? De pakken bestaan zowel in mannen- als vrouwenmodel en komen in klassiek blauw en grijs, maar ook in de tegenwoordig zo gewilde ruitenprint. Ontdek hier alle stukken uit de lijn: 

De machinewasbare kledinglijn is vanaf september 2018 verkrijgbaar in winkels en de webshop van Gant. De prijzen variëren tussen 179 en 399 euro.

Tijd om je garderobe een herfstige upgrade te geven? Ontdek hier een handig overzicht van alle herfsttrends en de speciale collecties die je moet shoppen.