SN3 pakt uit met nieuwe corner

Geüpdatet op 1 oktober 2018 door Isabelle
SN3 pakt uit met nieuwe corner

Jacquemus, Off-White, Aalto en Undercover: de hype labels voor het moment, diegenen waarvoor Kanye West en andere sterren tegenwoordig een moord begaan, liggen op je te wachten in de rekken van SN3.

Een beetje modefanaat is wel bekend met het beeld van de oversized Jacquemus zonnehoed, kunstig over een naakt modellenlijf op het strand gedrapeerd -het was deze zomer dé grote hit op Instagram. Of de stilaan iconische neon riem van Off-White, compleet met schreeuwerig logo en veiligheidsgespen. Of de cartoons waarmee Jeremy Scott zijn hele werk beplakt. Het zijn stuk voor stuk hypes, opvallende looks die tegenwoordig lekker dicht bij huis te scoren zijn. De Antwerpse concept store SN3 heeft immers een kleine make-over ondergaan en vult haar design aanbod aan met labels ban dat kaliber. De winkel huisvest sinds 1986 reeds gevestigde waarden als Dior, Chanel, Prada, Gucci, Balenciaga en Balmain, maar nu is er ook plaats voor jong geweld. Een greepje uit het aanbod: Aalto, Alanui, Ambush, Jacquemus, Faith Connexion, Off-White, Ottolinger, Undercover, Jeremy Scott, Schrimps, Sue Undercover en Yirga.

Daar houdt het goede nieuws echter niet op: tijdens de ELLE Fashion Night, op 5 oktober vanaf 17u, word je bij SN3 door twee make-up artists op een glamoureuze make-over getrakteerd én krijg je 10% korting op de hele collectie. Ontdek hier de andere voordelen en deelnemende winkels van de Elle Fashion Night!

Place to be: Frankrijklei 48, 2000 Antwerpen