De meest memorabele looks op de Emmy’s 2019

Gepubliceerd op 23 september 2019 door Maxine Detaellenaere
De meest memorabele looks op de Emmy’s 2019

De 71 editie van de Emmy's - de Oscars van de televisie - vond vannacht plaats in Los Angeles en er was traditiegetrouw aan schitterende outfits geen gebrek.

Voor het eerst moesten de Emmy's het zonder gastheer -of vrouw stellen. Of toch eentje van vlees en bloed, niemand minder dan Homer Simpson mocht de ceremonie openen, ter ere van de dertigste verjaardag van de gelijknamige show.

(On)verwachte winnaars

Dit jaar was de grote winnaar - zoals voorspeld - Game of Thrones, die in totaal 10 beeldjes in de wacht sleepte. Een pak verrassender was de serie Fleabag, die 5 beeldjes wegsnoepte waaronder de Emmy voor beste komedie. Billy Porter mocht als eerste zwarte en openlijk homoseksuele man met de prijs voor beste acteur in een dramaserie naar huis.

Ridderlijke gewaden en baby roze zwembadjes

Ook op de rode loper waren er tal van succesverhalen, en uiteraard ook enkele celebs die faliekant de mist in gingen. Zo kon Gwendoline Christie duidelijk nog geen afscheid nemen van haar Game of Thrones-personage en verscheen ze  in ridderlijk Gucci-gewaad, collega Carice Van Houten trok voor de gelegenheid een schilderscanvas aan en Dascha Polanco besloot haar outfit op te leuken met de zwembadjes van haar babydochter.

Trend van het moment

We spotten ook een trend die komend seizoen niet zal weg te denken zijn in het straatbeeld: de statement combinatie van helrood en lieflijk roze in één look. #girlpower

Dit zijn de meest opvallende rodeloper looks van de Emmy’s 2019: