Dit is de ideale onderbroek om in te studeren

Gepubliceerd op 17 september 2018 door Isabelle
Dit is de ideale onderbroek om in te studeren

Alle goede voornemens ten spijt, bestaat een deel van het studentenleven uit katerdagen op de bank en speciaal daarvoor bestaat er nu een fantastische uitvinding. Doodeenvoudig, maar daarom juist dubbel zo geniaal: wat dacht je van een onderbroek met zakken?

Iedereen herkent de situatie: gezellig in je ondergoed thuis rondhangen, even lekker niets, maar tegelijk ook nergens je telefoon of aansteker kwijt kunnen -wegens geen broek met bijhorende zakken aan. De Nederlandse studenten Michiel Dicker, Rob ten Hove en Karel Bosman besloten deze gigantische first world problem aan te pakken en lanceerden een onderbroek met broekzakken. Geen ingewikkelde sales pitches, geen hoogtechnologische uitvinding, gewoon een bestelling van 2000 handige boxershorts en een schietgebedje dat het idee zou aanslaan -“het was òf verkopen, òf de rest van ons leven met heel veel onderbroeken zitten…” Nog geen drie weken later bleek de volledige stock uitverkocht en sindsdien regelen de drie vrienden tussen twee colleges door de verkoop van hun zogeheten Pockies.

Studerend Nederland is al fan -volledige studentenhuizen hangen er rond in de katervriendelijke onderbroek- en nu richten de drie hun pijlen op Belgische studentensteden. Wat ons betreft mogen ze de lijn doortrekken naar de noodlottige werkmens, die tijdens thuiswerkdagen of na een zware afterwork ook eens graag met weinig om het lijf door het huis dartelt… Leuk om als cadeau te geven, of zelfs als vrouw gezellig binnenshuis te dragen!

pockies_onderbroek_zakken_nederland