Zo vierde Longchamp haar zeventigste verjaardag

Geüpdatet op 13 september 2018 door ELLE België
Zo vierde Longchamp haar zeventigste verjaardag

Longchamp blaast dit jaar zeventig kaarsjes aan en dat werd afgelopen week in stijl gevierd. Het Parijse huis ontving dinsdagavond 2000 VIP-gasten in het waanzinnig mooie Palais Garnier in de Lichtstad, dat voor de gelegenheid grootser en magischer dan ooit was ingericht.

Een locatie die de constante evolutiedrang en innovatie van het label in de verf moest zetten, bijgestaan door een interactief ballet dat zich in alle hoekjes van het paleis afspeelde. De Franse danser Dimitri Chambla was het brein achter de bijzondere choreografie, die uit een mix van klassiek ballet, tango, hip-hop en zelfs K-pop bestond. “Longchamp is een familiebedrijf en echte luxe zit voor ons in onze onafhankelijk en authenticiteit,” aldus CEO Jean Cassegrain, “het huis is tegelijk zelfzeker, een tikkeltje rebels en luchtig.”

Onder de aanwezigen heel wat grote namen, zoals Longchamp ambassadrice Kendall Jenner, de Belgische zangeres Angele, de Franse acteur Guillaume Cannet, Vincent Cassel en zijn kersverse vrouw Tina Kunakey. Je herbeleeft de avond hier: