Wie zal optreden op Tomorrowland Winter?

Gepubliceerd op 10 september 2018 door Grégory Escouflaire en Isabelle
Wie zal optreden op Tomorrowland Winter?

(Tomorrowland) Winter is coming! De blaadjes hangen momenteel nog goed vast aan de bomen, maar neem heel even de tijd om alvast over sneeuwwitte landschappen en de bijhorende decibels te dromen. Van 9 tot 16 maart vindt in het Franse Alpe d”Huez de allereerste wintereditie van ons beroemde Belgische festival plaats en de eerste headliners zijn bekend.

Skiën in plaats van wandelen van stage naar stage, dansen op 1860 meter hoogte tot je berenmuts van je hoofd smelt, gluehwein in plaats van een frisse pint en ’s werelds beste deejays die je ondertussen met vette beats bombarderen: dat is wat Tomorrowland Winter voor je in petto heeft. Vergeet ook niet de waanzinnige decors en lichtshows die standaard bij het festival horen, dat alles in een feeëriek berglandschap. Hoe bereid je je voor op dit megafest?

Eerst en vooral, kom je nergens zonder pre-registratie: maak een account aan op de officiële Tomorrowland site en kies tussen deze twee formules:

- Een pakket van 7 dagen, te koop vanaf 8 september 2018

- Een pakket van 4 dagen, te koop vanaf 15 september om 17u (snel zijn!)

Het festival zelf speelt zich over drie dagen af in het skidorp van Alpe d’Huez Grand Domaine -voor de gelegenheid volledig geprivatiseerd. De overige dagen kan je naar hartelust genieten van wintersporten, een pakket omvat immers ook je skipas en logement.

Wie komt er draaien? Vorige week werd al een eerste reeks indrukwekkende namen bekend gemaakt, nog enkele maanden aftellen en je danst op de ijskoude beats van Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Joris Voorn, Kölsch, Lost Frequencies, Martin Garrix, Nervo, Steve Aoki, Sunnery James en Ryan Marciano. Sounds good?