WE LOVE: de haarverzorgingsproducten van & Other Stories

Gepubliceerd op 29 augustus 2018 door Laure Vandendaele
WE LOVE: de haarverzorgingsproducten van & Other Stories

& Other Stories breidt het bestaande beautygamma uit met een gloednieuwe hair care-lijn.

Hair stylist Kylee Heath verzorgt de lokken van onder andere Jessica Biel, Margot Robbie en Reese Witherspoon. Ze werkte met & Other Stories aan een gloednieuwe, door Los Angeles geïnspireerde, collectie haarproducten.

Je werkt samen met heel wat sterren. Wat verlangen zij van jou en welke producten uit de lijn raad jij hen aan?

"Ze komen vaak bij me aankloppen als ze naar een casual evenement of een talkshow moeten en vragen bijna altijd om mooie, naturelle lokken. Ik ben dol op het creëren van nonchalant golvende krullen. Om extra textuur aan het losse haar te geven gebruik ik een droogshampoo of de Fullness Texturizing Spray."

Welke ultieme haartip geef je je beroemde klanten mee?

"Het is enorm belangrijk om de puntjes voldoende te hydrateren. Hoe beter je haarpunten verzorgd zijn, hoe langer je het volgende kappersbezoek kan uitstellen."

Welke verzorgings- of stylingproduct zou iedereen moeten hebben?

"Je moet vooral dol zijn op de shampoo en de conditioner die je gebruikt. Een van mijn persoonlijke nieuwe favorieten is de Scalp Scrub uit de 'Restore'-lijn. Ik gebruik die iedere twee weken om dode huidcellen te verwijderen. Daarna breng ik een voedende conditioner op mijn lengtes aan. Nog een favoriet: het Volume Powder uit de 'Fullness'-lijn. Een life saver op die dagen dat je haren eigenlijk een wasbeurt kunnen gebruiken maar je geen tijd hebt."

Stel, je bent uitgekeken op je kapsel en hebt zin in iets nieuws. Hoe begin je eraan?

"Kijk om je heen en ga op zoek naar inspiratie in magazines en op Pinterest. Bekijk dan verschillende foto's van jezelf en analyseer welke van je favoriete looks ook effectief bij jou zouden passen. Een kapselmake-over hoeft trouwens niet altijd extreem te zijn. Soms zorgt een kleine verandering, zoals een lange pony, of een subtiele knipbeurt al voor een wereld van verschil."

Wat zijn de grootste haartrends voor dit najaar?

"Natuurlijk, nonchalant haar. Een middenscheiding, het haar achter de horen en in warrige lokken."

Bekijk hier alle producten

Prijzen vanaf 12 euro www.stories.com