Dit is de de mode opleiding die iedereen volgende winter wil volgen

Gepubliceerd op 19 Juli 2018 door Isabelle Vander Heyde
Dit is de de mode opleiding die iedereen volgende winter wil volgen

Een carrière in modemanagement voor ogen? Zet je schrap, want de Elle International Fashion and Luxury Management opleiding komt terug voor een tweede editie!

Wat? In samenwerking met de toonaangevende business schools MIT Sloan Executive Education en Universidad Complutense de Madrid heeft ELLE een serieus programma uitgedokterd om je op vier weken klaar te stomen voor een serieuze carrière aan de top van de modewereld. De lessenreeks, verspreid over verschillende maanden, neemt je mee langs vier steden –New York, Parijs, Madrid en Massachussets- en hun specialisaties op modevlak. Zo neem je een duikje in de Parijse couturewereld, terwijl Madrid je onderdompelt in een bad van fast fashion. In elke stad bestaat het programma uit een mix van gastsprekers –Christian Louboutin, Diane von Furstenberg en LVMH-CEO Sidney Toledano, om er maar een paar te noemen- en exclusieve bezoeken aan ateliers, redacties en de zetels van ‘s werelds meest toonaangevende modehuizen. Lang verhaal kort: je wordt met een gigantische knal in het hart van de mode industrie gekatapulteerd en krijgt de kans om van de wereldtop te leren.

Voor wie? Om deel te nemen, is al enige ervaring in het veld vereist, het programma doelt op professionals uit de luxe- en mode industrieën die hun management skills willen verbeteren en professionals uit andere velden die een dieper inzicht in deze industrieën willen.

Wanneer? Na een succesvolle eerste editie wordt het programma nu opnieuw gelanceerd. Een tweede ronde gaat door tussen 12 december 2018 en 24 mei 2019.

Hoe? Inschrijven doe je via Elle International Fashion and Luxury Management.