Dit is de de mode opleiding die iedereen volgende winter wil volgen

Geüpdatet op 22 juli 2019 door ELLE België
Dit is de de mode opleiding die iedereen volgende winter wil volgen

Een carrière in modemanagement voor ogen? Zet je schrap, want de Elle Innovation leadership for Fashion & Luxury Consumer Brands opleiding komt terug voor een derde editie!

Wat is de ELLE Innovation opleiding?

In samenwerking met de toonaangevende business schools MIT (de beste universiteit ter wereld) en Universidad Complutense de Madrid heeft ELLE een serieus programma uitgedokterd om je op 6 maanden klaar te stomen voor een serieuze carrière aan de top van de modewereld. De lessenreeks, verspreid over verschillende maanden, neemt je mee langs verschillende steden – Parijs, Madrid en Boston- en hun specialisaties op modevlak. Zo neem je een duikje in de Parijse couturewereld, terwijl Madrid je onderdompelt in een bad van fast fashion en je in Boston alles leert rond innovatie. In elke stad bestaat het programma uit een mix van gastsprekers, met tijdens voorgaande edities bijvoorbeeld Christian Louboutin en Diane von Furstenberg aan het woord. Daarnaast bezoek je exclusieve ateliers, redacties en de zetels van ‘s werelds meest toonaangevende modehuizen.  Nu het programma zijn derde editie inluidt,  krijgen oud-studenten de kans om hun ervaring delen, inspiratie verzekerd! Lang verhaal kort: je wordt met een gigantische knal in het hart van de mode-industrie gekatapulteerd en krijgt de kans om van de wereldtop te leren.

Voor wie is deze innovatieve mode-opleiding?

Om deel te nemen is al enige ervaring in het veld vereist, het programma doelt op professionals uit de luxe- en mode-industrie die hun management skills willen verbeteren en professionals uit andere velden die een dieper inzicht in dit veld willen.

Wanneer? Na succesvolle eerdere edities wordt het programma nu opnieuw gelanceerd. Een derde ronde gaat door tussen januari en juni 2020. Kruis deze periode dus met rood aan in je agenda.

Hoe? Inschrijven doe je via Elle Education