Must have: de make-up collab van L’oréal Paris en Isabel Marant

Gepubliceerd op 15 juni 2018 door Malvine Sevrin en Maxine Detaellenaere
Must have: de make-up collab van L’oréal Paris en Isabel Marant

Na Balmain verwent de beautygigant ons met een nieuwe modesamenwerking: l'Oréal Paris stapt dit keer in zee met ontwerpster Isabel Marant.

We zullen onze ogen goed openhouden tijdens de komende modeshow van Isabel Marant en de beautylooks van de modellen grondig bestuderen, want het is tijdens haar lente-zomershow 2019 die doorgaat op 27 september dat Marant het resultaat van haar make-upcollectie met L'Oréal Paris zal onthullen. Momenteel weten we al dat het aanbod uit vijf producten voor de lippen, de wangen en de ogen zal bestaan.

Qua stijl mogen we ons verwachten aan de bohemien Parisiènne-stijl die het Franse merk typeert. "De Isabel Marant-vrouw houdt haar look overdag behoorlijk natuurlijk, maar ze heeft de tijd niet om nog naar huis te gaan en haar look volledig aan te passen voor ze de nacht induikt. Daarom hadden we het idee om drie of vier producten te creëeren die in een handomdraai het gezicht oplichten met enkele eenvoudige en spontane gebaren.", aldus Marant.

Waar is Isabel Marant x L'Oréal Paris verkrijgbaar?

De collab zal te koop zijn in geselecteerde verkooppunten, op de e-shop van L'Oréal Paris en in de boetieks van Isabel Marant.

Lees ook: Leuke collab: Levi's x Jordan