Vijf jaar BE Creative Make Up: terugblik op de masterclass!

Geüpdatet op 31 juli 2018 door ELLE Partner
Vijf jaar BE Creative Make Up: terugblik op de masterclass!

Heel wat beauty queens kwamen op 17 mei samen om met ELLE België de vijfde verjaardag te vieren van de Belgische professionele make-uplijn BE Creative Make Up. Het werd een feestelijke masterclass! Door een roze lens blikken we terug op dit ultragirly evenement.

Onze lezeressen en influencers hadden voor de gelegenheid de hele Ici Paris XL in de Brusselse Louizalaan voor zich alleen. Ze konden advies inwinnen bij professionele make-upspecialistes en genieten van overheerlijke popcorn en cupcakes. Onze partner Lillet zorgde bovendien voor lekkere cocktails. Iedereen liep dus op roze wolkjes!

Onze lezeressen en influencers konden kennismaken met de topproducten van BE Creative Make Up en kregen meteen ook advies over het gebruik ervan. Het merk stelde een aantal van zijn bestsellers voor, waaronder het nieuwe highlighter pallet, dat met haar 4 kleurtinten de teint opheldert. Ideaal voor een intense en natuurlijke gloed. Onze prachtig opgemaakte lezeressen konden zichzelf bovendien vereeuwigen in de photobooth sharingbox met holografische achtergrond, een knipoog naar de collectie lente/zomer 2018, die de naam Holographic meekreeg. Deze collectie bestaat ondermeer uit oogschaduwpaletten, lipgloss en holografische highlight sticks. De deelneemsters gingen bovendien naar huis met een selectie producten van BE Creative Make Up en natuurlijk ook met de mei-editie van ELLE België om hun collectie aan te vullen!

Deze rubriek kwam tot stand in nauwe samenwerking met BE Creative Make Up.
www.becreativemakeup.com