GETEST: de ultieme luxe voor je lokken

Gepubliceerd op 15 mei 2018 door Marie-Noëlle Vekemens en Laure Vandendaele
GETEST: de ultieme luxe voor je lokken

Samen met de lancering van een eerste haarverzorgingslijn, Hair Ritual by Sisley, creëert Sisley een bijpassende luxe behandeling. ELLE reisde naar Parijs  om zich over te leveren aan de kundige handen van de kappers van het prestigieuze Salon Séguier. Ogen dicht en genieten maar.

Met een shampoo, een conditioner, een masker, een olie en een revitaliserend serum voor de hoofdhuid, zet Sisley haar eerste stapjes in de wereld van de hair care. En om ervoor te zorgen dat haar klanten die producten in de beste omstandigheden kunnen ontdekken, bedacht het beautymerk een bijpassende beautybehandeling. Hierbij lieten ze zich inspireren door hun andere luxueuze beautybehandelingen, die verzorging en welzijn combineren in één heerlijke ervaring.

De belofte: een volledige verzorging van de hoofdhuid en de lokken. Deze verzorging is opgedeeld in vier stappen.

De behandeling: deze begint met een eerste massage van mijn hoofd, nek en schouders met enkele druppels van de precious hair care oil. Daarna word ik naar de wasbak geleid, waar mijn lokken gewassen worden met de revatilizing smoothing shampoo, om onzuiverheden te verwijderen. Daarna krijg ik een tweede hoofdmassage, en wordt mijn haar een tweede keer gewassen, om echt álle restjes uit mijn lokken te krijgen. Terwijl het regenerating hair care mask wordt aangebracht, wordt mijn hoofdhuid een derde keer gemasseerd, en de behandeling eindigt met een vierde (!) massage met het revitalizing fortifying serum. Daarna worden mijn lokken in model geblazen, en na een uur puur genieten stap ik ontspannen weer buiten.

De resultaten: mijn lokken zien er verzorgd, gehydrateerd en glanzend uit en voelen meten veel zachter en luchtiger aan. De texturen, de geur van de producten en de verschillende massages zorgden voor een ontspannend effect dat nog urenlang doorwerkt.

Hair-Rituel-By-Sisley-luxury
Het Hair Care Rituel by Sisley bevat onder andere het regenerating hair care mask, dat je kan gebruiken op haar én hoofdhuid, € 75, net zoals de precious hair care oil, € 80

Op dit moment kan je voor de Hair Rituel by Sisley-behandeling enkel terecht bij het Parijse Salon Séguier (150 euro voor 60 minuten), maar er zijn plannen om de behandeling ook in België te introduceren.
sisley-paris.com