Deze 10 Instagram-accounts moet je volgen tijdens het MET-gala

Gepubliceerd op 7 mei 2018 door Maxine Detaellenaere
Deze 10 Instagram-accounts moet je volgen tijdens het MET-gala

Benieuwd hoe het er echt aan toegaat op het glamoureuze MET-gala? Hou dan deze tien Instagram-accounts haarscherp in de gaten.

Wil je niets van de modehoogmis van het jaar missen? Neem een kijkje achter de schermen op de Instagram-accounts van de celebs én hun mode- en beautyteam. Wij verzamelden 10 accounts die je gegarandeerd de leukste #BTS geven.

De sterren

1/

Blake Lively

Niet alleen ziet Serena Van der Woodsen er in het echte leven ook telkens fantastisch uit, ze is verrassend genoeg een van de weinige A-listers die geen beroep doet op een stylist maar haar oogverblindende outfits helemaal zelf uit de kast grist. Bovendien ziet ze er geen graten in om er grappige foto's over te posten op social media.

View this post on Instagram

...Honey badger don’t give a damn.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

2/

Lily Aldridge

Victoria Secret-model Lily Aldridge stelt ons nooit teleur wat betreft jaloersmakend mooie outfits en girl squad. Samen met besties Karlie Kloss, Gigi Hadid & co post ze steevast de leukste girl gang foto's tijdens het gala.

3/

Hailey Baldwin

Haar BFF's Kendall Jenner en Bella Hadid kennen we natuurlijk al, maar ook collega-model Hailey Baldwin verschijnt steeds vaker op onze radar. Vorig jaar scoorde ze hoge ogen in een op maat gemaakte House of Herrera-creatie en bijbehorende, chique sluier.

View this post on Instagram

It was midnight so I had to dip

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

4/

Chrissy Teigen

Alle redenen om de hilarische Chrissy Teigen te volgen zijn goed. Wij zijn alvast benieuwd naar haar gevatte posts over het star studded event.

View this post on Instagram

Readddddy. #metball

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

5/

Kendall Jenner

Want na haar blotebillenjurk van vorig jaar kunnen we niet wachten om te ontdekken hoe ze de dresscode van dit jaar - Mode en de Katholieke Kerk - heeft geïnterpreteerd. Een sober habijt in plaats van doorkijkkledij? Een rozenkrans in plaats van Harry Winston-diamanten?

View this post on Instagram

Met! almost time

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

6/

De stylisten

Micaela Erlanger

Erlanger mag kleppers zoals Lupita Nyong'o - de Prada-jurk met smaragdgroene strass en veren! - , Meryl Streep en Diane Kruger onder haar klanten rekenen en weet ons telkens te verbazen met echte pareltjes.

https://instagram.com/p/BiVZt0Kgo4Z/?taken-by=micaelaerlanger

7/

Elizabeth Saltzman

Saltzman leerde de knepen van het vak als fashion director bij modemagazine Vanity Fair. Haar voorliefde voor Calvin Klein en Versace vertaalt ze in prachtige looks voor onder meer Gwyneth Paltrow en Saoirse Ronan.

https://instagram.com/p/Bf7Muchn1-b/?taken-by=elizabethsaltzman

8/

Kate Young

Vorig jaar gooide Selena Gomez hoge ogen met haar frêle bloemenjurk tijdens het MET-gala, en dat dankzij styliste Kate Young. Maar ook toppers zoals Margot Robbie, Natalie Portman, Dakota Johnson en queen of cool Sienna Miller doen maar al te graag beroep op Youngs talent.

View this post on Instagram

#selenagomez in #coach & #tiffanyandco #metgala

A post shared by Kate Young (@kateyoung) on

9/

Het beautyteam

Mara Roznak

Een fenomenale outfit is natuurlijk überbelangrijk tijdens een event als het MET-gala, maar laten we vooral de geniale haar- en make-up artiesten niet vergeten. Mara Roznak voorzag Emma Stone de laatste edities telkens opnieuw van een indrukwekkende look - en nieuwe haarkleur. Wat zou ze dit jaar voor La Stone in petto hebben. Lavendelkleurige lokken? Millennial pink? Ook Margot Robbie en Zoe Saldana worden graag onder handen genomen van Roznak.

10/

Hung Vanngo

Verliefd geworden op de rode loperlook van een A-lister? Grote kans dat genie Hung Vanngo er voor iets tussen zit. Gisele Bündchen, Emily Ratajkowski, Selena Gomez, Kate Bosworth... hij weet ze allemaal om te toveren tot absolute glamazons. Zucht, hadden wij maar zo'n expert on speed dial.

https://instagram.com/p/BiRrx5hA9D4/?taken-by=hungvanngo

Lees ook: Dit zijn de 30 meest iconische MET-gala looks of bekijk de modedocumentaire The First Monday in May die de hectische voorbereidingen van het exclusieve event vertelt.