Dit zijn de 30 meest iconische MET-Gala looks

Gepubliceerd op 3 mei 2018 door Maxine Detaellenaere
Dit zijn de 30 meest iconische MET-Gala looks

Het is bijna weer zover... de hoogmis van de mode zit eraan te komen: het prestigieuze MET-Gala, dat telkens doorgaat op de eerste maandag in mei. Om alvast in de stemming te komen zetten we de 30 meest iconische rode loperlooks op een rijtje.

Het zijn stressvolle dagen voor stylisten, modeontwerpers en bekend modevolk allerhande want op maandag 7 mei vangt het MET-Gala weer aan. Naar jaarlijkse traditie geeft het grandiose evenement het startschot van een tentoonstelling. Dit jaar koos een team met onder meer Anna Wintour voor een wel erg bijzonder thema: het katholicisme. De gekozen expo is namelijk 'Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination'. Hoe it-girls en celebs zoals Bella, Gigi en Beyoncé - die zich op vorige edities in nietsverhullende outfits wurmden - deze zedige dresscode zullen interpreteren blijft voorlopig nog een raadsel. Maar wij zetten alvast de 30 meest spraakmakende galalooks op een rijtje.

Psst... bekijk zeker de documentaire First Monday in May voor een kijkje achter de schermen van het exclusieve gebeuren.