Getest: de wasmachine voor fashionista’s

Geüpdatet op 24 mei 2018 door ELLE Partner
Getest: de wasmachine voor fashionista’s

De manier waarop we onze was doen, kan een flinke impact hebben op onze garderobe: vier ‘fashionista’s’ hebben hun favoriete kledingstukken gewassen met de Samsung QuickDrive en delen hun ervaringen met ons.

Aurore, 42 jaar, marketingverantwoordelijke van een bekend prêt-à-portermerk :

“Ik heb nooit tijd! Maar dat ik zo veel mogelijk wil doen op zo kort mogelijke tijd is nog geen excuus om met een verfomfaaide ‘lucky blouse’ op een strategische vergadering te verschijnen. Dankzij de dubbele trommel van mijn QuickDrive is het wasprogramma tot twee maal korter, wat heel wat tijdswinst oplevert! Oké, ik heb haast, maar ik lever niet graag half werk. Dankzij een slimme technologische innovatie werkt het wasproduct extra doeltreffend: door luchtinjectie verandert het immers in schuim.

Zo verbruik je minder wasmiddel, minder water en minder elektriciteit en dat is dus helemaal goed voor het milieu!”

Getest: de wasmachine voor fashionista's - 1

Myriam, 35 jaar, lerares :

“Ik heb vier jonge kindjes. Op mysterieuze wijze vind ik steeds volgekwijlde knuffels en verloren sokjes onder hun dekentje, net als ik een was in gang heb gestoken. Met het AddWash-deurtje     is dat echter geen probleem: ik kan nog spullen toevoegen om te wassen, te spoelen of te centrifugeren, ook al is het wasprogramma al begonnen. Ik hoef dus niet helemaal opnieuw te beginnen! Met de ‘stoomoptie’ krijgen bacteriën bovendien geen kans.

Ik ben nogal een hygiënefreak. Op die manier gaan de kledingstukken ook langer mee, raken ze niet beschadigd en kunnen ze rechtstreeks de kleerkast in. De tijd die ik hiermee win, gebruik ik om met mijn kindjes te spelen ... of een heerlijk ontspannend bad te nemen!”

Getest: de wasmachine voor fashionista's - 2

Louise, 27 jaar, boekenverkoopster :

“Ik ben een fervent lezer, maar handleidingen behoren niet tot mijn favoriete lectuur! Met behulp van sensoren bepaalt mijn QuickDrive-wasmachine zelf hoe zwaar en hoe vuil de was is die ik in de trommel leg. De machine stelt ook zelf de benodigde hoeveelheid water en wasmiddel in. Vaarwel verspilling!

Bovendien vertelt de Q-rator me precies welk  programma ik moet gebruiken voor de aanwezige kledingstukken en de delicaatheid van de stoffen. Ik hoef me dus geen zorgen te maken dat ik mijn delicate was verknal en win heel wat tijd, die ik perfect kan gebruiken om een boek te lezen of lekker te niksen!”

 

Getest: de wasmachine voor fashionista's - 3

Eve, 57 jaar, bedrijfsconsultant :

“Mijn guilty pleasure? Zachte en luxueuze stoffen. Zijde, mousseline, fluweel: daar geef ik graag geld aan uit. Ik investeer graag in mijn garderobe. Uiteraard draag ik dan zorg voor mijn kledingstukken. Daarom was ik ze op lage temperatuur. De optie Ecobubble verspreidt belletjes in de vezels, waardoor vlekken en geurtjes als bij toverslag verdwijnen.

Zo blijven mijn luchtige blouses er  even stralend uitzien als de dag waarop ik ze heb gekocht. Er valt geen rimpeltje te bespeuren: niet op mijn blouses en niet op mijn voorhoofd!”

Getest: de wasmachine voor fashionista's - 4

Plus d'infos : www.samsung.com
Deze rubriek kwam tot stand in nauwe samenwerking met Samsung.