Horoscoop: Dit staat jouw sterrenbeeld te wachten in mei

Gepubliceerd op 27 April 2018 door Marie-Noëlle Vekemans en Maxine Detaellenaere
Horoscoop: Dit staat jouw sterrenbeeld te wachten in mei

Een loonsverhoging, liefdesverdriet of juist een wilde nacht met een hete barman? Ontdek wat jou te wachten staat in de mooie maand van mei.

 • Stier

Van 21 april tot 21 mei.

Hoofd: Uranus, de planeet van de veranderingen, treedt binnen in je teken. Zijn invloed creëert een periode van nieuwe impulsen. Dit is het moment om projecten te starten.

Hart: Je leeftijd doet er niet toe, want je ben jong van geest en hart, klaar om graag te zien en graag gezien te worden. Maar let op, voordat je er kan zijn voor de andere, moet je er ook zijn voor jezelf. Wees onafhankelijker.

 • Tweelingen

Van 22 mei tot 21 juni.

Hoofd: Wees niet tevreden met je telkens aan te passen aan de situatie, maar focus op wat er voor jou echt belangrijk is. Creëer projecten voor jezelf.

Hart: Venus, de verleidster, huppelt doorheen je teken. Bovendien geeft de mooie meimaand je stijl een nieuw elan en verhoogt ze je aantrekkingskracht.

 

 

1/

 • Kreeft

Van 22 juni tot 21 juli.

Hoofd: Mars, de veroorzaker van spanningen, verwijdert zich van je teken. De sfeer wordt vriendelijker en de vrede keert terug. Laat gedachtes die je blokkeren los en doe wat je wil doen.

Hart: Goed nieuws: op het einde van de maand zullen Jupiter, de geluksplaneet, en Neptunus, de planeet van de dromen, je vergezellen. Voor de romantische Kreeft wil dit zeggen dat er succes en leuke ontmoetingen in de lucht hangen.

 • Leeuw

Van 22 juli tot 23 augustus.

Hoofd: Welke personen zie je vaak? Degenen met verdriet of net gemotiveerde mensen? Degenen die je naar beneden halen of jou juist omhoog stuwen? Gelijkgezinden trekken elkaar aan, kies dus verstandig.

Hart: De mooie Venus passeert in het luchtteken en blaast een lentebriesje doorheen je liefdesleven. Maak je gevoelens kenbaar, ook al kan het pijn doen.

2/

 • Maagd

Van 24 augustus tot 23 september.

Hoofd: Jupiter, die staat voor uitbreiding, en Neptunus, de planeet van de intuïtie, creëeren een mooi opportuniteit op het einde van de maand. Vertrouw niet enkel op wat je beschouwt als de realiteit. Maar sta open voor de tekenen van het lot.

Hart: Hou jezelf niet tegen, bouw geen muren rondom jou. Geef liefde, maar zonder er iets in ruil voor te verwachten. Hoe genereuzer je bent, hoe beter je leven zal lopen.

 • Weegschaal

Van 24 september tot 24 oktober.

Hoofd: Er zijn twee manieren om op een gebeurtenis te reageren: je kan je druk maken of je kan vertrouwen hebben. Je druk maken lost niets op, integendeel, stel jezelf dus volledig open. Nu is het aan jou om te kiezen.

Hart: Tijdens het eerste deel van de maand bekommert Venus zich om je liefdesleven, hernieuwt ze je vriendschappen en versterkt ze je familiebanden. Maar je vorderingen moet je natuurlijk wel onderhouden!

3/

 • Schorpioen

Van 25 oktober tot 22 november.

Hoofd: Een erg leuk duo speelt in je voordeel. Neptunus, planeet van het gevoel, en Jupiter, de geluksplaneet, geven je projecten een duwtje in de rug. Een positieve wind passeert en nieuwe mogelijkheden ontpoppen zich.

Hart: Martel jezelf niet met gevoelens die haaks staan op je verlangens, vragen die geen antwoord hebben of mensen die niets voor je doen. Houd een lenteschoonmaak.

 • Boogschutter

Van 23 november tot 21 december.

Hoofd: Mars, de planeet van actie, passeert doorheen je teken en daar ben je blij om. Tijdens de meimaand krijg je zin om te vechten voor je ideeën, om een nieuwe job te verzilveren. Ga ervoor!

Hart: Voor je ergens halsoverkop invliegt, denk je best eerst helder na en analyseer je je sterktes, maar ook je zwaktes. Ben je geboren voor 17 december, wees dan niet bang voor verandering, maar kies er resoluut voor.

4/

 • Steenbok

Van 22 december tot 20 januari.

Hoofd: De remmingen die je nu nog voelt, zullen halfweg mei smelten als sneeuw voor de zon. Er waait een nieuwe wind, je maakt nieuwe contacten, en deuren die tot voor kort voor je gesloten bleven, openen zich nu voor je.

Hart: Niets blijft eeuwig duren, niets blijft hetzelfde. Laat je gevoelens de vrije loop en pas je sneller aan ongewone situaties aan. Zo zal je groeien.

 • Waterman

Van 21 januari tot 19 februari.

Hoofd: Halverwege mei geeft de intrede van Mars in je teken je de vechtlust om je te engageren, om obstakels te overwinnen en je kwaliteiten aan te scherpen. Laat je niet doen, maar ga vooruit.

Hart: Samen zijn met iemand en toch je vrijheid bewaren, iets delen met je lief maar je ook openstellen voor nieuwigheden... van een moeilijke situatie gesproken. Probeer niet alles in een keer op te lossen, maar werk er stap voor stap aan.

5/

 • Vissen

Van 20 februari tot 20 maart.

Hoofd: Goed nieuws! Vanaf halverwege mei komen Jupiter en Neptunus, jouw twee planeten, samen. Dat betekent voor jou een flink duwtje in je rug. Wees zelfverzekerd en actief.

Hart: Als je je gevoelens niet kan wegduwen zonder er echt veel energie in te steken, laat ze dan vrij en laat jezelf volledig onderdompelen. Ook in de liefde ben je een artieste, wees er een tot op het einde!

 • Ram

Van 21 maart tot 20 april.

Hoofd: Uranus, een destabiliserende factor, verlaat je teken. Dit is het moment om de gedachten die constant door je hoofd spoken te kalmeren. Leef in het heden.

Hart: Zoek niet wanhopig naar een partner, hol de liefde niet achterna. Je zal hem tegenkomen op het moment dat je er klaar voor bent. Zie jezelf graag voor wie je bent.

Didier Blau