Zien: De eerste foto’s van Kate en Williams pasgeboren baby

Gepubliceerd op 24 april 2018 door Maxine Detaellenaere
Zien: De eerste foto’s van Kate en Williams pasgeboren baby

De hertog en hertogin van Cambridge stelden gisterenmiddag hun pasgeboren baby'tje voor aan de wereld. De nieuwste royal is het jongste broertje van prins George (4) en prinses Charlotte (2).

De trotste ouders verschenen op de trappen van het St Mary's Hospital met hun jongste spruit. Kate droeg een rood kleedje met witte kanten kraag dat verdacht veel leek op de outfit die wijlen prinses Diana koos bij de geboorte van prins Harry. Zou ze hulde willen brengen hebben aan haar overleden schoonmoeder?

royal, baby, diana, prins, harry, kate, middleton, william, geboorte
Prins Charles en Diana tonen prins Harry aan het grote publiek in 1984

De royals kregen al felicitaties uit de hele wereld, waaronder ook van voormalig first lady Michelle Obama. Zij postte dit schattige kiekje van Barack Obama die bij een bezoek aan prins William en Kate enkele jaren geleden kennis maakte met de kleine George. Het prinsje mocht voor de gelegenheid iets langer opblijven en schudde de hand van de leider van de vrije wereld in zijn mini-badjasje. Wat aan Michelle de reactie ontlokte dat ze hoopt om de pasgeboren baby snel te bezoeken tijdens een pyjama party. Bovendien belooft ze dat ze dan ook haar badjas zal aantrekken.

Dit zijn de eerste foto's van de de nieuwste Britse royal:

 

Pssst... ook zus Pippa heeft heel groot nieuws op gezinsgebied...