Onze trendwatcher bulldog toont je de beste accessoires van het seizoen

Geüpdatet op 17 april 2018 door Admin Foto’s: Justin Paquay
Onze trendwatcher bulldog toont je de beste accessoires van het seizoen

Eliott de Franse bulldog ziet het leven door een roze bril. Moeten we ook eens proberen, vindt hij. Een slecht humeur of een grauwe dag verjaagt hij met vrolijke accessoires.

Minitasjes, giga bling, bloemenschoenen en snoepkleurtjes: Eliott en zijn vriendje Sylvester het dwergkonijn tonen hoe je de must have-accessoires van het seizoen draagt.

Dit is Elliott. Maxi ringen en minitasjes zijn je go-to accessoires voor de lente, zegt hij. Hij had het ook over hondenkoekjes.

accessoires trend trends zomer shopping fashion millenial pink roze puppy french frenchie hond dog swarovski ring maxi bling mini tas handtas patrizia pepeVergeet it-bags, hier zijn de fashion dogs!

Dit is Sylvester, het dwergkonijn. Hij zweert dan weer bij shoppertassen die je zo op de markt zou kunnen dragen. Deze van Balenciaga en Monki zijn zijn favorieten. Perfect om bloemen (en wortels!) in te vervoeren.

ccessoires trend trends zomer shopping fashion millenial pink roze konijn bunny rabbit bloemen shopper bag tas handtas balenciaga monki

 

Ontdek hieronder alle musthave accessoires en trends volgens Elliott, Sylvester, en de rest van de ELLE-redactie.
Productie en styling Carolien Swinnen

 

Het schattigste meubilair voor je hond en kat vind je hier!