Shocking: Zo ziet Christina Aguilera er dus echt uit

Gepubliceerd op 27 maart 2018 door Maxine Detaellenaere
Shocking: Zo ziet Christina Aguilera er dus echt uit

Nillies popdiva Christina Aguilera geeft zich volledig bloot op de nieuwe cover van Paper Magazine.

Wanneer we de naam Christina Aguilera horen, denken we nu niet onmiddellijk aan puur natuur. Integendeel, Xtina staat synoniem voor behoorlijk dramatische looks. Zo experimenteerde de zangeres gedurende de jaren met uiteenlopende stijlen. We herinneren ons nog haarscherp haar 'dirrty' stijl, compleet met lederen, assless chaps en Snooki-spraytan, maar ook als retro pin-up of zelfs met ravenzwarte haren.

christina aguilera, mtv, 2003, paper magazine
Christina Aguilera in 2003 op de MTV Europe Music Awards

Maar nu zien we Aguilera dus in de enige look die we nog niet mochten aanschouwen: zonder een likje make-up. Over deze transformatie zegt de ster zelf: "Ik ben altijd al iemand geweest die dol is op experimenteren en houdt van drama, van het bedenken van verhaallijnen en het spelen van een rol in videoclips of op het podium. Ik ben van nature een performer. Maar ik ben nu op een moment in mijn leven, ook op muzikaal vlak, waar het bevrijdend voelt mij volledig bloot te geven, mezelf te aanvaarden zoals ik ben en mijn natuurlijke schoonheid te appreciëren". Wij zijn alvast fan van haar schattige zomersproetjes en ook op social media gonst het van lovende reacties:

Toch heeft Xtina haar volledige make-uparsnenaal nog niet bij het groot huisvuil gezwierd. "Vergis je niet, ik ben nog altijd het type meisje dat dol is op een gezicht vol opvallende make-up". Wij zijn alvast benieuwd welke looks de popdiva nog in haar trukendoos zitten heeft.

We  namen ook een tripje down memory lane en zetten Xtina's meest memorabele looks op een rijtje:

 

Trouwens, ook dat andere naugthies-icoon - en eeuwige rivale - Britney Spears kwam vorige week weer in de spotlight te staan met een kledingcampagne voor Kenzo.